Jucator de pe piata de mobila de dormitor, tinta mareata pentru 2016

Jucator de pe piata de mobila de dormitor,  tinta mareata pentru 2016 Data: 12 februarie 2016   Ora: 11:43

Toti dormim iar acest lucru reprezinta o afacere extrem de buna pentru unele persoane. Practic, magazine precum Expert-saltele.ro, reusesc sa faca bani in timp ce altii dorm. Treaba nu este chiar atat de simpla precum pare insa, pentru ca in timp ce clientii dorm foarte bine, reprezentantii magazinului muncesc serios pentru a aduce cele mai noi tehnologii pe piata din Romania si pentru a educa utilizatorii de avantajele unei saltele de buna calitate.

Daca in urma cu 10-15 ani, piata de saltele era aproape inexistenta ( existau saltelele clasice, cu arcuri, insa se gaseau in magazine universale si nu erau tocmai de o calitate foarte buna ), astazi, clientul este mult mai educat iar acest lucru duce la o adevarata industrie a domeniului.

Expert-Saltele tinteste 1.5 milioane de euro pentru anul fiscal 2016

Dovada dezvoltarii industriei este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata. Expert-saltele.ro tinteste sus si are o baza solida pentru optimism. Ultimii ani au reprezentat o crestere constanta pentru magazin pe nisa accesorii de dormitor, asadar, anul 2016 este unul de la care se asteapta o cifra de afaceri de 1.5 milioane de euro.

Pentru a atinge acest target, cei de la Expert-Saltele au lansat o noua categorie de produse, care sa completeze gama produselor si accesoriilor dedicate somnului: Mobila de dormitor.

Pasul este unul urias, in conditiile in care categoria mobilierului de dormitor este una extrem de dificil de abordat si cu o concurenta acerba.

Cu toate astea, increzatori, reprezentantii magazinului isi scot in evidenta toate atuurile:

- Atentie la detalii;

- Un bun management al preturilor;

- Zeci de mii de clienti multumiti;

- Cunostiinte vaste in ceea ce priveste somnul altora.

Cat de importanta este categoria mobilierului de dormitor?

Ai putea spune ca importanta pieselor de mobilier din camera nu este chiar atat de mare. Cel putin, nu in comparatie cu importanta unei saltele. Cu toate astea, patul, dulapurile sau noptierele pe care le gasesti in fiecare dormitor, pot sa influenteze extrem de mult calitatea somnului.

Patul este cel care sustine salteaua si greutatea totala a utilizatorului si este extrem de important pentru confortul final. Acesta trebuie sa fie rezistent si sa fie bine construit, incat sa nu genereze o uzura accentuata pentru saltea. Spre deosebire de saltele, care trebuie sa fie inlocuite o data la 5-7 ani, un pat dormitor poate avea o viata foarte lunga, atata timp cat este ingrijit. Din acest motiv, responsabilitatea de a vinde astfel de produse este foarte mare.

Chiar si dulapurile si restul pieselor de mobilier sunt importante, in conditiile in care contribuie la confortul vizual al celui care doarme si la calitatea organizarii fiecarei piese vestimentare si al fiecarui accesoriu.

Chiar si cu o concurenta ridicata si cu o misiune destul de dificila pentru obtinerea unor servicii de calitate,  S.C. Mobalmi S.R.L., operatorul Expert-Saltele.ro, are toate sansele sa isi atinga scopul in 2016, pentru ca, pana la urma, pentru a reusi trebuie in primul rand sa iti propui.

Propunerea de target-uri inalte pare sa aiba un efect benefic asupra acestui business. Si in anul 2015, managementul Expert-Saltele.ro si-a propus o cifra de afaceri de 1.000.000 euro pe care au depasit-o.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare



 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult





  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »





Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult



Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult