Cardurile de credit/debit, cea mai populara metoda de plata la operatorii de gambling online

Cardurile de credit/debit, cea mai populara metoda de plata la operatorii de gambling online Data: 2 septembrie 2019   Ora: 14:40

Progresul tehnologic din ultimele decenii si-a pus amprenta in toate domeniile de activitate, unii specialisti considerand ca acesta este doar inceputul, iar in urmatoarele doua decenii lumea ar putea sa se schimbe chiar mai mult decat in ultimele trei secole.

Unul dintre domeniile ce au beneficiat din plin de avantajele tehnologiei este cel al jocurilor de noroc, piata de gambling mondiala explodand practic odata cu aparitia cazinourilor online de la sfarsitul anilor 90’, sustinuta de o expansiune continua a razei de acoperire a internetului pe intreg globul pamantesc. Prin urmare, incepand cu anul 1996, pasionatii de gambling nu au mai fost nevoiti sa se deplaseze in diverse locatii terestre pentru a accesa jocurile preferate, putandu-si satisface hobby-ul din orice loc al lumii in care aveau la indemana un computer si o conexiune la internet. In ceea ce priveste modul de realizare al tranzactiilor financiare online, trebuie mentionat numele companiei CryptoLogic, dezvoltata de fratii Andrew si Mark Rivkin in anul 1995, companie ce a permis realizarea primelor plati online la cazinouri online in siguranta. De-atunci, numarul metodelor de plata prin care jucatorii pot efectua depuneri sau retrageri la operatorii de gambling online a crescut foarte mult, printre cele mai populare variante, disponibile si jucatorilor din Romania in prezent, numarandu-se cardurile de credit/debit, portofelele electronice (Skrill, Neteller etc.) si cardurile PaySafe.

Cardurile de credit/debit, cea mai populara metoda de plata la operatorii de gambling online

Desi ar putea fi destul de dificil de stabilit cu exactitate acest lucru, conform gamblingsites.com, majoritatea jucatorilor de noroc prefera sa efectueze depuneri si retrageri la cazinourile de pe internet utilizand carduri bancare. Pe langa faptul ca este cea mai la indemana metoda, chiar si pentru operatori pare metoda preferata. Spunem acest lucru deoarece o parte din promotiile pregatite clientilor noi, asa cum sunt cotele speciale la NetBet Sport, nu sunt disponibile celor care depun prin portofele electronice (Skrill, Neteller, Smith &Smith, TopPay).

Tipurile de carduri bancare acceptate pentru tranzactii de acest gen sunt VISA si Mastercard, desigur cu mentiunea ca ele trebuie sa fie deschise la operatiuni pe internet de catre unitatea bancara furnizoare (nu toate cardurile emise de banci sunt deschise la operatiuni online in mod initial).

In mod normal, banii depusi de pe un card bancar sunt disponibili imediat in contul jucatorilor, acest lucru nefiind posibil, de exemplu, in cazul unui transfer bancar, o alta metoda de plata nelipsita din sectiunea de tranzactii. De cele mai multe ori, timpul estimat unei tranzactii efectuate prin intermediul unui transfer bancar este de 3-5 zile, astfel ca e de inteles de ce aceasta metoda de plata este cea mai putin folosita.

Un alt motiv pentru care cardurile bancare sunt atat de populare este faptul ca utilizarea acestora te ajuta sa economisesti bani, de regula taxele percepute la depuneri si retrageri cu cardul bancar fiind zero. Spunem de regula deoarece, comparativ cu alte metode de plata, situatia nu este la fel peste tot. De exemplu, cei care aleg oferta de Jocuri NetBet nu platesc taxe la depunere indiferent de metoda aleasa (carduri de credit/debit, Skrill, Neteller si bitcoin Neteller, PaySafe, Smith & Smith, Trustly, Transfer bancar, Cash Card NetBet), insa exista operatori la care depunerile efectuate prin intermediul unui portofel electronic sunt taxate chiar si cu 4.90%.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Trei situatii in care ai nevoie de servicii de reincarcare Orange, in contextul pandemiei de coronavirus

La cumpana dintre ani, cand probabil ti-ai pus, ca toti ceilalti oameni, cateva dorinte pentru 2020, cu siguranta nu ti-ai imaginat ce turnura vor ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Economisește utilizând inteligent cardul tău de credit și cumpărături

Un card bancar online îți poate aduce, în timp, economii importante. Ales cu atenție și folosit inteligent, acesta îți va ... citeste mai mult