Cum sa economisesti bani, circuland cu trenul

Cum sa economisesti bani, circuland cu trenul Data: 20 august 2019   Ora: 17:00

Aproximativ 2 milioane de oameni folosesc lunar ca mijloc de deplasare trenul. In acest articol va sunt prezentate metodele prin care poti sa economisesti bani, inca de la prima calatorie cu CFR Calatori.

In primul rand, este oficial, studentii raman cu gratuitate la CFR daca au pana in 35 de ani. Pentru ceilalti care nu se incadreaza in acest statut, vor beneficia de reduceri in urmatoarele cazuri prezentate mai jos.

Se acorda reduceri pentru grupuri de persoane, 2-5 persoane, discountul care se aplica fiind direct proportional cu numarul calatorilor:

 • 25% pentru grup de 5 persoane

 • 20% pentru grup de 4 persoane

 • 15% pentru grup de 3 persoane

 • 10% pentru grup de 2 persoane

De asemenea, toti copii care nu au implinit inca varsta de 18 ani, au reducere de 50%.

CFR Calatori ofera reducere pentru plata biletelor de tren anticipata, discountul putand ajunge pana la 25%. Iata care sunt conditiile:

 • 25% reducere pentru biletele cumparate inainte cu 21-30 zile

 • 18% reducere pentru biletele cumparate inainte cu 11-20 zile

 • 10% reducere pentru biletele cumparate inainte cu 6-10 zile

Pentru toate biletele de tren care se vor achizitiona online, se adauga un discount de 5%. Astfel, turistii sunt incurajati sa utilizeze ca mijloc de deplasare trenul, inlocuind autoturismul personal, pentru care nu beneficiaza de astfel de discounturi. In mod normal, cunoastem care este consumul masinii si putem face un calcul orientativ in functie de numarul de kilometri pe care urmeaza sa ii parcurgem. Insa stim cu siguranta, ca nu vom avea nici oferte la benzina, iar masina nu va consuma nici ea mai putin decat o face.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

 • Credite


  Compara »
 • Depozite la Termen


  Compara »

Advertorial

Trei situatii in care ai nevoie de servicii de reincarcare Orange, in contextul pandemiei de coronavirus

La cumpana dintre ani, cand probabil ti-ai pus, ca toti ceilalti oameni, cateva dorinte pentru 2020, cu siguranta nu ti-ai imaginat ce turnura vor ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Economisește utilizând inteligent cardul tău de credit și cumpărături

Un card bancar online îți poate aduce, în timp, economii importante. Ales cu atenție și folosit inteligent, acesta îți va ... citeste mai mult