Work Experience

Data: 27 iunie 2012   Ora: 10:56

Work Experience este mai mult decat o companie ce ofera servicii de consultanta si management in domeniul fortei de munca, este optiunea perfecta atat pentru candidatii care cauta compania ideala pentru a-si atinge obiectivele profesionale cat si pentru companiile care doresc cei mai buni angajati pentru a-si dezvolta afacerea.

Serviciile noastre se adreseaza exclusiv companiilor din strainatate partenere Work Experience, oferind in acest fel aplicantilor nostri oportunitatea de a-si dezvolta cariera in strainatate prin contracte legale in companii din America si Europa.

Dand atentie fiecarui plasament pe toata durata de desfasurare a contractului si punand pe primul plan clientii ei, Work Experience a reusit sa devina un lider recunoscut pe piata solutiilor de forta de munca din Estul Europei, recrutand cu succes personal din Ungaria, Romania si Republica Moldova.

Work Experience este in primul rand partenerul vostru de incredere si in al doilea rand un furnizor de solutii de forta de munca. Facand eforturi pentru a intelege nevoiele clientilor nostri, ne-am propus ca principal scop acela de a deveni alegerea potrivita ca si consultant intre angajat si angajator.

Work Experience are ca obiectiv construirea de relatii bazate pe incredere si transparenta a procesului de consultanta, acest obiectiv ajutandu-ne sa transmitem mesajul nostru potrivit caruia marile companii sint facute de oameni mari.

Serviciile oferite de Work Experience sint variate: de la consultanta pentru emigrare sau obtinerea de vize de lucru si schimb cultural in America pana la consiliere si solutii de personal pentru diverse grupe de muncitori: entry level, middle management, top management, angajati temporari, personal medical sau studenti.

Succesul nostru este dat de potrivirea cat mai exacta a profilelor profesionale ale candidatilor consiliati cu cele mai avantajoase oportunitati de angajare oferite de partenerii nostri externi.

Intrucat exista companii de succes si angajati dedicati care inca nu s-au cunoscut, scopul nostru este de a oferi cele mai bune oportunitati pentru aplicanti si cele mai bune solutii pentru angajatori.

 Date de contact:

Adresa: Bucuresti, Str. Stockholm, nr. 4, ap. 1, sector 1 (Intrare din Calea Dorobantilor / Str. Madrid

Telefon: +40-262-221222

Fax: +40-318-177895

Email: bucuresti@workexperience.ro

   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »    Stiri ultima ora