Provident ieftineste imprumuturile pentru clientii existenti

Provident ieftineste imprumuturile pentru clientii existenti Data: 24 noiembrie 2014   Ora: 16:30

Provident Financial Romania a introdus in portofoliu imprumuturi cu costuri reduse pentru clientii existenti. Acestea vizeaza aproximativ 70% dintre cei peste 300.000 de clienti activi ai companiei, aflati la cel putin al doilea imprumut.

Astfel, clientii bun platnici ai companiei care doresc un nou imprumut si care au apelat de cel putin doua ori la produsele sale in trecut, beneficiaza de reduceri graduale de pana la 30% din costul total al creditului, in functie de istoricul si de comportamentul lor de plata. Reducerea se aplica la comisionul de administrare si la dobanda fixa totala a creditului. Totodata, Provident le ofera clientilor posibilitatea sa imprumute sume mai mari, pe perioade mai lungi, de pana la 78 de saptamani, pastrand nemodificata valoarea ratelor saptamanale.

Stim din interactiunea cu clientii nostri ca isi doresc sa primeasca reduceri de costuri atunci cand isi platesc ratele la timp si sa ia imprumuturi mai mari, cu aceleasi venituri disponibile. Vom continua sa tinem cont de asteptarile clientilor nostri si sa investim in dezvoltarea portofoliului cu produse conexe sau noi, cum ar fi asigurari, imprumuturi prin card bancar sau credite destinate micilor antreprenori, pe care grupul din care facem parte le testeaza sau le-a implementat deja cu succes pe alte piete din Europa”, a declarat Viktor Boczan, directorul general al Provident Financial Romania (foto).

Oferta de imprumut cu costuri reduse a fost testata in 2014 in Deva, Petrosani, Targu Mures si Medias, unde Provident are peste 20.000 de clienti. In perioada de testare, compania a inregistrat cresteri atat in ce priveste numarul de clienti care au revenit pentru un nou imprumut, cat si a valorii medii a creditelor emise, in timp ce comportamentul de plata al clientilor s-a imbunatatit.

Provident a anuntat de asemenea ca a inceput testele tehnice in vederea colaborarii cu Biroul de Credit si ca se asteapta sa inceapa interogarile in primul trimestru al anului viitor.

Compania si-a inceput activitatea in Romania in aprilie 2006 si, de atunci, peste 700.000 de romani au apelat la produsele sale.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult