2 evenimente, un unic organizator: cursurile Young Leaders Club

2 evenimente, un unic organizator: cursurile Young Leaders Club Data: 7 iulie 2015   Ora: 17:37

Cum poate reusi un tanar ambitios intr-un climat al afacerilor cand experienta nu este de partea sa? Un lucru greu de realizat este sa pornesti la drum fara simt practic. Din nevoia de educatie din acest punct de vedere, cu spirit modern si puternic accent pe mentoring - pe arta de a inspira, sustine si incuraja o idee sau practica a unui tanar antreprenor activ sau in devenire – Young Leaders Club vine cu o programa de cursuri de vara.

Young Leaders Club -  cursul Startup 

In perioada 21-28 iunie a avut loc la Constanta un prim curs al acestui an al celor de la Young Leaders Club, desfasurat dupa acelasi tipar, curs cu durata de cateva zile organizat sub patronajul scolii de vara de prestigiu YLC. Evenimentul, denumit sugestiv “Startup! From idea to action”, a adus sansa tinerilor interesati de lumea business sa isi imbunatateasca abordarile, de la teorie la practica.

Pregatirea educationala a celor interesati de curs a implicat desigur si prezenta si interactiunea cu oameni de seama. De amintit Peter Barta, Martin Weber, Jason Hardebeck, Cosmin Ochisor sau Paul Olteanu.

Cu un total de 30 de participanti selectati pentru a avea privilegiul de a deveni cursati ai vestitei scoli de vara Young Leaders Club, unicitatea ideilor si a programului in sine detaseaza clubul de o forma modica, clasica de studiu.

Young Leaders Club – Finance

De aceeasi marca si importanta, a scolii unice pentru abordarea sa cu tematica de finante in toata Europa de Vest, Young Leaders Club isi deschide din nou portile. De data aceasta se marcheaza a 9-a editie a unui eveniment complex. Reprezentanti ai Bancii Nationale se alatura unui grup de mentori compus din personalitati precum Titus Bocseri, Vania Stavrakeva sau Muzaffar Khan. La fel ca de fiecare data, se aduna nume ale colaboratorilor de la facultati internationale si de renume, precum si oameni de afaceri.

Cursul se va desfasura in perioada 31 iulie – 9 august, inscrierile fiind in plina desfasurare. Pe acelasi principiu de selectie, din cei deja 1000 de doritori, Young Leaders Club isi rezerva dreptul de a ramane cu un grup restrans, format din 30 de participanti. Acestia se vor informa despre investitii, situatia financiar- economica a pietei de profil.

Istoria si reputatia Young Leaders Club

Infiintata in 2007, scoala de vara Yougn Leaders Club are continuitate, prosperitate si renume pentru ca abordeaza un stil unic, precum si tematici pe masura. Un model inspirat din programele marilor universitati din lume, adaptat unei piete in Romania, YLC propune cursuri ce pot fi considerate si necesarul de educatie in antreprenoriat. Se adreseaza managerilor, administratorilor, trainerilor, liderilor de orice nivel si de orice echipa, precum si tinerilor studenti sau care au finalizat stagii de studiu, cu totii interesati de dezvoltarea antreprenoriala din punct de vedere organizational, comunicativ si de abordare.

Modalitatea de inscriere la cursul YLC vizeaza un formular ce se gaseste pe site-ul oficial, respectiv www.youngleadersclub.org.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult