Peste 30.000 de contribuabili din Sectorul 3 isi pot plati taxele online pe ghiseul.ro

Peste 30.000 de contribuabili din Sectorul 3 isi pot plati taxele online pe ghiseul.ro Data: 15 octombrie 2014   Ora: 18:16

Primaria Sectorului 3, prin Directia Generala Impozite si Taxe Locale (DGITL), cu sprijinul Visa Europe si Banca Transilvania, deruleaza in perioada 15 octombrie - 31 decembrie 2014 a treia editie a campaniei de promovare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul pe www.ghiseul.ro.

In cadrul noii campanii, contribuabilii care isi activeaza contul pe ghiseul.ro prin schimbarea parolei initiale in perioada 15 octombrie - 31 decembrie 2014 sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru castigarea unui voucher de calatorie in valoare de 3.140 lei (700 euro).

Noua campanie reprezinta continuarea initiativelor derulate in perioada 1 august – 31 decembrie 2013 si in primul trimestru din 2014.

Numarul contribuabililor din Sectorul 3 care si-au ridicat datele de acces pe ghiseul.ro s-a majorat de 4,4 ori comparativ cu data lansarii primei editii a campaniei, depasind pragul de 30.000 de persoane la finalul primelor noua luni din 2014. Mai mult, 10.700 de persoane au platit taxe si impozite locale cu cardul online in primele noua luni din 2014, in crestere de 3,5 ori fata de perioada similara a anului trecut.

Principalul avantaj al platii impozitelor si taxelor locale online cu cardul prin ghiseul.ro este faptul ca tranzactiile pot avea loc oricand si de oriunde. Mai mult, utilizatorii platformei stau in medie aproximativ 4 minute inregistrati in sistem, timp in care afla informatii detaliate privind obligatiile de plata si pot sa le achite direct pe internet cu cardul.

Platforma www.ghiseul.ro este un proiect derulat in comun de Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei si Asociatia de Plati Electronice din Romania, care ofera posibilitatea de a plati online cu cardul partial sau total taxele si impozitele locale, precum si amenzile existente, iar dovada platii se primeste pe e-mail in doar cateva minute de la plata efectiva.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult