“Lupul de pe Wall Street”: cele mai scumpe bilete s-au epuizat in doar 2 zile

“Lupul de pe Wall Street”: cele mai scumpe bilete s-au epuizat in doar 2 zile Data: 12 iunie 2014   Ora: 16:16

Pachetul Platinum, cel mai scump scos la vanzare de organizatorii evenimentului Jordan Belfort in Romania, a fost epuizat in doar doua zile de la anuntarea oficiala a venirii in Romania a autorului cartii autobiografice "Lupul de pe Wall Street". Un numar de 10 oameni de afaceri au platit aproape 1.000 de euro pentru un pachet Platinum, care le permite participarea la conferinta din 18 noiembrie de la Bucuresti, precum si posibilitatea de a lua masa cu Jordan Belfort si de a face fotografii cu acesta.

Jordan Belfort, autorul cartii autobiografice "Lupul de pe Wall Street", care a stat la baza filmului omonim in regia lui Martin Scorsese si cu Leonardo DiCaprio in distributie, va veni pentru prima data in Romania pe 18 noiembrie, la o conferinta organizata de Extreme Training la Bucuresti.

"Notorietatea personajului m-a determinat sa ma inscriu la acest eveniment si faptul ca imi doresc sa invat lucruri noi. Am fost motivat sa aleg pachetul Paltinum intrucat acesta include masa chiar cu Lupul de pe Wall Street si imi faciliteaza, astfel, discutii cu invitatul”, a declarat George-Razvan Lapusneanu, managerul companiei UFX Markets.

Jordan Belfort, in varsta de 51 de ani, se va afla in premiera in Romania la invitatia companiei de training Extreme Training si va dezvalui secretele din spatele succesului sau si metoda sa de vanzari -"Straight Line Persuasion".

"Indiferent cate carti de vanzari citesti si idiferent cat de bine crezi ca stapanesti tehnicile de vanzare, cred ca este esentiala motivatia si felul in care faci vanzare, onest sau nu, iar Jordan Belfort este sigur in masura sa ne vorbeasca despre aceste lucruri. Astept cu nerabdare evenimentul”, a declarat Constantin Enache - Manager Digital Trident, care a optat pentru un Pachet VIP deoarece cele Platinum se terminasera.

Numarul celor interesati sa cumpere pachetul Platinum este insa mult mai mare, iar in ultima perioada exista cereri din partea companiilor.

"Suntem foarte incantati de deschiderea cu care publicul roman a primit acest eveniment. Oamenii au ales bilete din toate categoriile, iar in ultimele zile am avut cereri din partea companiilor care vor sa delege echipe de vanzari, personal din customer service sau personal cu functii de conducere", a declarat Marian Rujoiu, manager Extreme Training si coordonatorul evenimentului.

Efin va rasplateste fidelitatea printr-un voucher cadou in valoare de 50 EUR.

Pentru a nu rata ocazia de a-l vedea si de a invata de la cel mai bun negociator din lume, inscrieti-va acum.

Vedeti detaliile despre conferinta prin CLICK AICI si inserati in formularul de inscriere codul voucherului EFIN pentru a activa automat reducerea de 50 EUR valabila pentru fiecare persoana inscrisa la acest eveniment.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult