BIFE-SIM 2013, cel mai mare targ de mobila, se deschide pe 17 septembrie

BIFE-SIM 2013, cel mai mare targ de mobila, se deschide pe 17 septembrie Data: 9 septembrie 2013   Ora: 13:16

BIFE-SIM, cel mai mare targ de mobila, se deschide in perioada 17 - 21 septembrie 2013, la Romexpo.

Peste 300 de producatori, importatori si distribuitori de mobila din Romania si din strainatate vor expune spre cumparare in total mii de modele realizate in stiluri dintre cele mai diverse.

Dincolo de articolele exclusiviste, produsele unice si stilurile spectaculoase, vizitatorii vor avea acces gratuit la o serie de evenimente si programe organizate in cadrul BIFE-SIM 2013.

Cea mai mare desfasurare de forte va avea loc in primele zile ale targului, cand organizatorii lanseaza provocarea Design is pure lust. Conferinta, care se va bucura de intrare libera in limita locurilor disponibile, va dezvalui cele mai noi creatii in domeniu. Mai mult, invitatii conferintei - designeri, profesori, studenti si reprezentanti ai mediului de afaceri - vor incerca sa afle cum poate fi corelata oferta educationala cu piata muncii, astfel incat barierele intampinate de tinerii absolventi ai specializarii Design sa fie inlaturate.

In cadrul acestei conferinte, participantii vor putea vizita si Salonul de Avangarda al Laboratorului de Arhitectura - Parametrica, unde vor fi expuse proiecte de amenajare interioara si piese de mobilier. Salonul de Avangarda inseamna 32 mp de combinatii ale unor minti creative, care prezinta designul ce tine cont de ultimele tendinte tehnologice si conceptuale.

Totodata, se va desfasura Concursul National de Design de Mobilier, organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania. Acesta este un act de concepere a produselor tinand cont de evolutiile si mutatiile din societate, de inovatiile epocii: materiale noi, tehnologii noi, procedee industriale noi. Concursul are doua etape, iar prima dintre ele, cea de Creatie si-a desemnat deja castigatorii. Cea de-a doua etapa, Produs realizat are ca termen final, 16 septembrie 2013, iar selectarea si premierea vor avea loc in cadrul BIFE-SIM 2013.

Tot la capitolul design, pentru vizitatorii care isi doresc sa consulte un specialist in amenajarea interioara, organizatorii BIFE-SIM 2013 au dezvoltat un program numit Designers say. Cei interesati pot afla de la specialisti cum trebuie sa arate articolul de mobilier care sa se incadreze perfect in ambientul de acasa sau chiar cum isi pot mobila locuinta in functie de personalitate.

In paralel cu activitatile destinate publicului larg, la BIFE-SIM 2013 se va desfasura Furniture Forum, marea intalnire a celor care activeaza in industria mobilei. Conferinta va supune spre dezbatere cele mai stringente probleme din domeniu.

Un alt program destinat publicului specialist va pune in lumina reflectoarelor tehnologii revolutionare, apartinand sectorului Echipamente. Innovation Tour ii va purta pe vizitatori intr-o incursiune in lumea celor mai performante sisteme de prelucrare a lemnului.

BIFE-SIM 2013 este organizat de Romexpo si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania si Euroexpo. Pentru mai multe detalii, accesati www.bife-sim.ro.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult