Depozitele atrase de Unicredit Tiriac Bank au sporit cu circa 30% in 2009

Depozitele atrase de Unicredit Tiriac Bank au sporit cu circa 30% in 2009
Stire oferita de BloomBiz.ro

Data: 17 martie 2010   Ora: 12:40

In ceea ce priveste cota de piata la depozitele persoanelor fizice, Unicredit Tiriac Bank a ajuns la 3,3%, in conditiile in care volumul a urcat cu 29% in 2009, avans care se plaseaza peste media pietei de 10,8%.

Directorul exectutiv, Rasvan Radu, a subliniat ca banca vizeaza o consolidare pe acest sector, odata ce piata o va permite.

In segmentul corporate, depozitele au ajuns la 6,18 miliarde lei, ceea ce a insemnat o crestere cu 29,7% fata de 2008, cota de piata a bancii pe acest sector fiind de 11,3%, cu mult peste nivelul de la sfarsitul lui 2008, de 2,6%.

In ceea ce priveste creditarea, volumul imprumuturilor corporate a scazut cu 2% in 2009, la 6,3 miliarde lei, la care se adauga 3,7 miliarde lei inregistrate de banca mama.

Cota de piata pe creditele corporate era de 11,53% la sfarsitul anului 2009.

Totusi, volumul creditelor acordate persoanelor fizice a urcat cu 10,2% fata de 2008, ceea ce s-a concretizat intr-o cota de piata de 4,3%.

Banca a mentionat ca cele mai important produse de retail in 2009 au fost creditul de nevoi personale fara ipoteca, cardul de credit Miles & More, pachete salariale si online banking.

De asemenea, numarul de utilizatori de internet banking a crescut cu 30%. 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »



Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult



Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult





Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult