Investitorii exploateaza potentialul Centrului Vechi

Investitorii exploateaza potentialul Centrului Vechi
Stire oferita de BloomBiz.ro

Data: 12 martie 2010   Ora: 08:03

"Va fi gata saptamana aceasta. Este primul pe care il deschid, dar sincer ma uit la toate spatiile ramase libere. Partea rea este ca nu am bani sa fac ce imi doresc, pentru ca am idei pentru inca doua centre ca acesta", sustine Claudiu Leonte, unul dintre actionarii restaurantului frantuzesc La Bonne Bouche, citat de Ziarul Financiar.Desi in acest moment exista aproximativ 70 de restaurante, baruri si cafenele, in opinia investitorilor potentialul Centrului Vechi nu este suficient exploatat."Este nevoie de un mix, de baruri, cluburi, restaurante, de anticariate si magazine de fashion si bijuterii", crede Florin Tanase, directorul restaurantului cu specific unguresc St. George, in care s-a investit 250.000 de euro.In afara de restaurantul La Bonne Bouche, in zona Lipscani se vor mai deschide, printre altele, un restaurant cu specific italian, Malagamba, in urma unei investitii de 200.000 de euro, realizate de John McCarthy, un restaurant turcesc, Divan, si un restaurant de tip fast food, numit Bundetot, detinut de proprietarului City Grill.
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »



Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult



Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult





Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult