Cum iti poate monitoriza seful calculatorul de la munca?

Cum iti poate monitoriza seful calculatorul de la munca?
Stire oferita de: Stire oferita de Ziare.com

Data: 7 martie 2011   Ora: 21:21

Angajatorii care vor sa stie exact cat muncesc angajatii lor, au la dispozitie un soft care poate vedea volumul de munca al salariatilor, dar si cat timp pierd acestia utilizand calculatorul in interes personal.

Astfel, solutia pentru firme sau institutiile publice pare a fi Productivo, un soft care monitorizeaza calculatoarele si permite sefilor sa urmareasca in timp real activitatea angajatilor, noteaza Evenimentul Zilei.

Potrivit sursei citate, acest lucru este posibil indiferent daca firma este una mica sau mare, indiferent de cati angajati are sau localitatea in care se afla.

"In cadrul companiilor, peste 50% din traficul pe Internet este utilizat in scopuri personale, iar angajatii pierd in medie 80 de minute pe zi utilizand calculatorul in interes propriu.

Nu mai vorbim de pauzele de cafea sau la fumoar care adunate pot fi foarte usor calculate in termeni de pierdere financiara pentru companie. In orice echipa sunt si verigi slabe care nu au voie sa reziste in organizatiile performante. Productivo identifica punctele slabe", sustine directorul de vanzari Cosmin Priboi.

Cu ajutorul acestui soft, angajatorii vor putea verifica activitatea angajatilor, vor vedea cat stau acestia pe Internet si cat muncesc.
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Trei situatii in care ai nevoie de servicii de reincarcare Orange, in contextul pandemiei de coronavirus

La cumpana dintre ani, cand probabil ti-ai pus, ca toti ceilalti oameni, cateva dorinte pentru 2020, cu siguranta nu ti-ai imaginat ce turnura vor ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai mult