Gabriel Martin, FBN: Vom milita pentru succesul afacerilor de familie in Romania

Gabriel Martin, FBN: Vom milita pentru succesul afacerilor de familie in Romania
Stire oferita de: Stire oferita de Ziare.com

Data: 20 martie 2013   Ora: 20:53

In Romania ar trebui descurajate afacerile speculative, a caror politica de preturi este "de-a dreptul nerusinata" in conditiile unei concurente firesti, precizeaza Gabriel Marin, fondatorul Family Business Network din Romania, o retea internationala care cuprinde cele mai mari familii detinatoare de business din lume, lansata de curand si in Romania.

Fondatorul retelei in Romania a explicat, intr-un interviu acordat Business24 care sunt avantajele afacerilor care devin membri, cat dureaza aderarea si care sunt criteriile pe care un business trebuie sa le indeplineasca.

Ce aduce nou mediului de afaceri din Romania Familiy Business Network?

Reteaua Family Business Network aduna intr-o structura organizata afacerile care se pastreaza de catre o familie sau, invers, familiile care se incapataneaza sa isi tina viata legata de compania pe care au creat-o si de care au grija ca de propriul copil.

Noutatea consta in evidentierea acestui tip de afacere, covarsitor majoritar, dar a carui importanta nu este constientizata nici de catre societate, nici de catre autoritati.

Afla totul despre acest concept de business chiar de la fondatorul retelei, in continuarea interviului Presedintele Familiy Business Network: Vom milita pentru succesul afacerilor de familie in Romania pe Business24.
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Trei situatii in care ai nevoie de servicii de reincarcare Orange, in contextul pandemiei de coronavirus

La cumpana dintre ani, cand probabil ti-ai pus, ca toti ceilalti oameni, cateva dorinte pentru 2020, cu siguranta nu ti-ai imaginat ce turnura vor ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai mult