Garanti Leasing - contact, adresa, sucursale

Din 2011, Garanti Leasing este brandul sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti. Cu o traditie de peste 12 ani pe piata de leasing din Romania, compania completeaza gama de produse si servicii a grupului cu o oferta specifica activitatii de leasing:

Motoractive IFN SA a fost infiintata in anul 1998, avand ca activitate principala finantarea in leasing doar a autovehiculelor. Ulterior, compania si-a diversificat produsele pentru a oferi clientilor sai solutii valoroase pe pietele comerciale, industriale si de retail.

Dupa doar 5 ani de activitate, in 2004, Motoractive a devenit cea mai mare companie independenta de leasing din Romania.

La sfarsitul anului 2010, actionarul majoritar al Motoractive IFN SA a devenit Garanti Turcia. Motoractive a fost inclusa in grupul financiar bancar Garanti, continuandu-si activitatea sub brandul Garanti Leasing.

Garanti Leasing completeaza gama de produse si servicii bancare cu o oferta specifica activitatii de leasing:  leasing pentru imobile sau pentru orice marca de masina, vehicul comercial si echipament, atat nou si second hand; sale & lease-back pentru echipamente si imobile – ca o sursa alternativa de lichiditati pentru afacerile clientilor; servicii de administrare a flotelor de autovehicule.

Contact Garanti Leasing

Tip institutie Leasing
Telefon Fix 0212321777
Telefon Mobil -
Fax 0212321777
Email leasing@garanti.ro
Program -
Adresa web www.garantileasing.ro
Adresa Soseaua Fabrica de Glucoza, nr. 5, Bucuresti .Complex comercial Novo Park 3, Cladirea F, etaj 4 si 7, sector 2

Telefon Garanti Leasing    Adresa Garanti Leasing    Program functionare Garanti Leasing    Contact Garanti Leasing    Email Garanti Leasing    Sediu Garanti Leasing    Agentii Garanti Leasing    Sucursale Garanti Leasing   

Leasing Auto Leasing Auto

Garanti Leasing  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »