Extinderea perioadei de inscrieri in cadrul incubatorului de afaceri Start-Up Romania

Extinderea perioadei de inscrieri in cadrul incubatorului de afaceri Start-Up Romania Data: 5 noiembrie 2012   Ora: 11:49

Vrei ca acesta sa fie biroul de lucru pentru viitoarea ta afacere? Aplica pentru incubatorul de afaceri StartUp Romania! Termenul de inscriere a fost extins pana joi, 15 Noiembrie!

StartUp Romania este un nou model de incubator care isi propune sa sprijine si sa dezvolte start-up-urile romanesti folosind atat modelul clasic al incubatoarelor de afaceri, cat si un sistem de preincubare specific acceleratoarelor de afaceri. Programul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani care au o idee de afaceri, precum si institutiilor, organizatiilor si oamenilor de afaceri cu experienta dispusi sa sprijine si sa investeasca timp si capital intr-un nou concept de business. Sloganul sub care sta intregul concept StartUp Romania este "Inovatie in business".

In acest sens, pasii pe care trebuie sa-i urmeze tinerii care doresc sa faca parte din incubator se regasesc pe site-ul startup-romania.ro, ideile de afaceri putand fi transmise direct prin intermediul platformei sau la adresa office@startup-romania.ro.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

afaceri, romania, startupincubator, concept, businessstartup-romania, sprijine, sloganuladresa, intregul, inovatieoffice, capital, oamenilororganizatiilor, experienta, dispusi