Afla care este diagrama de relatii a unei firme

Afla care este diagrama de relatii a unei firme Data: 16 octombrie 2012   Ora: 14:58

RisCo introduce raportul Participatii Actionari – Structura Grup, care identifica toate firmele in care un asociat al unei companii detine participatii.

Acest raport are o importanta semnificativa, deoarece in cazul actionarilor sau firmelor cu un trecut financiar negativ se determina toate firmele care apartin acestora, inclusiv ultimele firme infiintate.

De asemenea, se pot determina persoanele sau entitatile care exercita un control real indirect asupra firmei sau firmelor analizate.

Raportul Participatii Actionari cuprinde diagrama de relatii a grupului si ultimele informatii existente la Registrul Comertului pentru fiecare firma.

Pentru a obtine raportul Participatii Actionari, va rugam sa accesati www.risco.ro si sa ne trimiteti o solicitare indicand persoana sau firma pentru care doriti sa primiti acest raport. Noi va comunicam tariful in functie de numarul de actionari si de firme pe care le vom identifica si va livram raportul in aproximativ 1 ora de la realizarea platii.

Important! Toate rapoartele RisCo se bazeaza pe informatii obtinute in timp real de la institutiile publice competente. Rapoartele RisCo nu sunt alcatuite pe baza unor informatii stocate in bazele noastre de date.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

risco, participatii, actionariraportul, informatii, firmelorraport, determina, realfirma, ultimele, identificapentru, rapoartele, firmelefirme, functie, primiti