Cum sa deschizi un snack bar

Cum sa deschizi un snack bar Data: 10 mai 2012   Ora: 16:31

Deschiderea unui snack bar iti ofera posibilitatea sa faci parte dintr-o industrie profitabila, fara a suporta cheltuielile de functionare ale unui restaurant.

Pozitionat de obicei in locuri frecventate de clienti potentiali, o afacere snack-bar are capacitatea de a genera incasari considerabile din prima zi.

Incepe prin a cauta cea mai favorabila locatie pentru barul tau: in apropierea cladirilor de birouri, aeroporturi, sali de sport si alte locuri unde oamenii muncesc si se intalnesc zilnic. Complexurile comerciale si de afaceri sunt ideale, deoarece exista un numar mare de angajati care pot deveni clienti.

Gaseste locuri in care nu exista snack baruri. Discuta cu administratorul cladirii si negociaza inchirierea unui spatiu.

Stabileste ce gustari vei servi. De obicei, snack barurile comercializeaza o varietate de alimente, de la dulciuri si fructe proaspete, pana la sandvichuri si cafea.

Cand incepi o afacere snack-bar, retine ca pentru a avea succes trebuie sa oferi gustari pe placul clientilor, la preturi accesibile.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

snack, locuri, snack-barafacere, obicei, existagustari, clienti, negociazaspatiu, stabileste, cladiriiinchirierea, discuta, numardeoarece, ideale, sunt