Ce trebuie sa stim cand dorim sa cumparam apartamente

Ce trebuie sa stim cand dorim sa cumparam apartamente Data: 6 august 2013   Ora: 11:24

Cand incepi sa cauti apartamente, cu siguranta ai o idee despre cum ar trebui sa arate acestea, dar mai ales, in ce zona este bine sa se afle. Principalele aspecte la care te gandesti sunt: spatiul, locatia, facilitatile pe care ti le pot oferi si, bineinteles, bugetul. Mai sunt, bineinteles, si alte detalii care depind de la persoana la perosoana, pe care le vei mai trece pe lista de mai sus.

Spatiul

Atunci cand vrei sa cumperi apartamente, spatiul este un factor important de luat in considerare. In functie de cati membri are familia ta, te hotarasti si cate dormitoare iti vor fi necesare. Daca ai copii sau planuiesti sa ai, este bine sa te gandesti de acum de viitorul spatiu necesar. Mai sunt persoane care au nevoie de spatiu si pentru camere de lucru. Poate o camera in plus nu strica daca vrei sa lucrezi de acasa. Niste calcule bine facute, te vor scuti de mult stres in viitor.

Locatia

Locatia si scolile din respectiva zona sunt lucruri importante de luat in seama atunci cand cauti apartamente noi. Pentru cei care sunt deja parinti, este important sa locuiasca intr-o zona sigura cu scoli bune in jur. Pentru ca cei mici sa creasca intr-un mediu sanatos, este bine ca in apropiere sa fie si parcuri sau locuri de joaca frumos amenajate. Daca iti place sa stai mai mult in mijlocul naturii, alege sa stai intr-o zona unde verdeata se gaseste din blesug.

Facilitati

Poate ca ai anumite facilitati in minte pe care vrei sa le aibe locuinta ta. Trebuie doar sa vorbesti cu agenti imobiliari sau alti profesionisti care te pot indruma catre apartamente ce iti pot oferi ceea ce ai visat. Exista complexuri imobiliare care ofera piscina, sala de fitness si chiar si Internet gratuit. Toate aceste lucruri te atrag catre un astfel de complex imobiliar. Aici ai totul la indemana ceea ce inseamna si o crestere a calitatii vietii.

Bugetul

Daca banii nu sunt o problema pentru tine, poti sa nu mai citesti aceasta sectiune. Dar daca ai un buget fix, incearca sa te gandesti la ultimele elemente. Ratele ar trebui sa fie o treime din suma de bani pe care o castigi lunar. Asta ca sa iti ramana bani si pentu utilitati si alte cheltuieli.

Am discutat cu mai multi dezvoltatori imobiliari de apartamente, printre care cu domnul Vintila, manager al complexului de apartamente noi Hermannresidence din Sibiu care crede ca " Apartamentele din Sibiu nu sunt greu de gasit daca stii clar unde vrei sa locuiesti si cum vrei sa fie casa ta".

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

sunt, apartamente, vreizona, gandesti, locatiacand, spatiul, dacaintr-o, spatiu, imobiliaribani, pentru, lucruriimportant, luat, bineinteles