Standarde si regulamente europene in etichetarea produselor alimentare

Standarde si regulamente europene in etichetarea produselor alimentare Data: 20 septembrie 2012   Ora: 09:38

Camera de Comert si Industrie a Romaniei - Camera Nationala, cu sprijinul Ministerului Sanatatii, Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, Institutului de Cercetari Alimentare, organizeaza seminarul Standarde si regulamente europene in etichetarea produselor alimentare.

Evenimentul va avea loc joi, 27 septembrie, incepand cu ora 10 la Palatul Camerei Nationale, Amfiteatrul Albastru, mezanin.

Seminarul se adreseaza producatorilor si distribuitorilor de produse alimentare, in general tuturor celor care sunt implicati in activitati directe sau adiacente unei industrii alimentare aliniata standardelor europene si este dedicat dezbaterilor Regulamentului CE 432/2012, care va intra in vigoare in decembrie 2012.

Vor participa reprezentantii Ministerului Sanatatii, specialisti de la Institutul de Cercetari Alimentare, de la ANPC - laborator LAREX, Patronatul ROMALIMENTA.

Dintre subiectele propuse spre dezbatere, mentionam:

- Ce aduce nou Regulamentul  CE432/2012

- Studii de caz in stabilirea conformitatii produselor alimentare de provenienta autohtona si straina

- Analiza SWOT a noului regulament.  Este informat suficient consumatorul roman prin acest regulament?

- Certificarea ecologica - pasii spre obtinerea certificarii (Regulamentul CE 834/2007)

Tariful de participare este de 150 RON/persoana + TVA.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa il contactati pe domnul Radu Duma, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Publice, tel. 021.319.18.85, fax 021.319.01.56, e-mail: [email protected].

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

alimentare, regulament, cercetariseminarul, europene, nationaleproduselor, regulamentul, ministeruluicamera, sanatatii, romananaliza, straina, certificareaconsumatorul, informat, autohtona