Ne concentram eforturile in fidelizarea clientilor existenti

Florin Horlaci, Director General Proconsel

Ne concentram eforturile in fidelizarea clientilor existenti Data: 6 august 2012   Ora: 12:09

Proconsel SRL este reprezentant unic in Romania al SCM Group din Italia, leader mondial in producerea utilajelor de prelucrarea lemnului. Compania va fi prezenta la BIFE - Targul international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului, ce se va desfasura la Romexpo in perioada 12 – 15 septembrie 2012.

Proconsel Brasov este una dintre cele mai importante companii din Romania de pe piata masinilor, utilajelor si echipamentelor pentru industria lemnului.

Alaturi de firme de renume cu profil de activitate similar, reprezentantii PROCONSEL au ales sa participe in acest an la targul BIFE, eveniment pentru care se vor pregati cu seriozitate si profesionalism, dupa cum insusi Domnul Florin Horlaci, Director General Proconsel, povesteste.

Ce dificultati credeti ca intampina piata de masini, utilaje si echipamente pentru industria lemnului din Romania?

Ritmul lent de accesare a Fondurilor Europene, acestea fiind in momentul de fata aproape singura sursa de finantare.

Cum s-a adaptat PROCONSEL situatiei economice si financiare actuale?

Am incercat sa eficientizam si sa optimizam costurile, ne-am concentart eforturile in fidelizarea clientilor existenti si, totodata, ne-am asigurat de o acoperire cat mai buna a teritoriului. Ne-am dezvoltat activitatile de service si consultanta, am lansat si promovat pe piata noile tehnologii propuse de furnizorul nostru istoric, SCM GROUP Italia.

Care sunt ultimele tehnologii in domeniul aparaturii de prelucrare si finisare a lemnului aparute pe piata din Romania? Sunt acestea prietenoase cu mediul?

Toate utilajele pe care le promoveaza si comercializeaza PROCONSEL, sunt numai de ultima generatie si, deci, in conformitate cu Normele Europene. Proconsel nu comercializeaza masini second hand.

Ce va prezenta compania PROCONSEL la targul BIFE din aceasta toamna?

Vom prezenta tehnologii de prelucrarea panourilor cu comanda numerica, masini de bordurat si masini de prelucrat lemn masiv.

Care sunt asteptarile Dumneavoastra in urma participarii la targul BIFE?

Extinderea portofoliului de clienti deja existent, fidelizarea partenerilor loiali, aflarea noutatilor de pe piata in vederea investitiilor ulterioare.

Cum va veti pregati in vederea participarii la targ?

Ne vom pregati cu aceeasi seriozitate si profesionalism cu care speram ca suntem recunoscuti pe piata din Romania, pentru a putea raspunde oricaror exigente ale vizitatorilor nostri.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

proconsel, piata, romanialemnului, masini, targulbife, sunt, prezentapregati, ne-am, prelucrareatehnologii, comercializeaza, seriozitateprofesionalism, care, industria