Exotique reprezinta arta de a imbina stiluri si culturi diferite

Pusa Hack, Fondator Kroma Trading Exim

Exotique reprezinta arta de a imbina stiluri si culturi diferite Data: 27 august 2012   Ora: 09:41

Pusa Hack este fondatoarea brandului Exotique si proprietara lantului de magazine Exotique, fiind unul dintre furnizorii de mobilier ai Casei Regale a Romaniei. Compania va fi prezenta la BIFE - Targul international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului, ce se va desfasura la Romexpo in perioada 12 – 15 septembrie 2012.

Carui tip de lifestyle se potrivesc cel mai bine produsele Exotique si din ce tipuri de materiale sunt realizate piesele de mobilier?

Exotique nu este un lant national de magazine ci mai mult un “inspirational boutique”, un concept croit pe dorinta de a oferi lucruri exclusiviste celor care iubesc frumosul si care mai ales nu doresc sa isi uniformizeze casa, sanctuarul pretios in care dorm, se relaxeaza, il numesc "acasa". Nu exista un arhetip al cumparatorului de produse Exotique. Clientii nostrii provin din medii sociale foarte diferite, lucrul pe care il au in comun fiind faptul ca stiu sa aprecieze autenticitatea produselor noastre si calitatea materialelor folosite (de la lemn masiv de sheesham sau ulm, fier forjat, piele, pana la material textil in diverse compozitii, ceramica sau chiar scoica).

Ce e inedit la Exotique?

Exotique este un brand care nu promoveaza o anumita linie in mobila sau o tara anume. Exotique este un “trendsetter”. Exotique a cucerit clientul prin indrazneala de a aduce in permanenta lucruri noi, prin curajul de a promova diferite zone si culturi, de a deveni "paradis al bunului gust, de curaj si de deschidere a Romaniei catre lume" cum foarte frumos ne-a caracterizat Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei.

Sunteti Furnizor al Casei Regale. Ce inseamna pentru Exotique acest titlu?

Exotique este un brand unic si a “purta” Exotique este echivalent cu a purta ce e mai frumos, bogat ca incarcatura si munca manuala, migala si spirit, lipsit de ostentativitate. De aceea pentru compania “Exotique”, conferirea acestei calitati reprezinta o onoare si o recunoastere a prezentei sale de calitate, in ultimii ani, pe piata interna de mobilier, din anul 2003. Acordarea acestei calitati implica pastrarea unui standard inalt, precum si a profesionalismului din partea companiei.

Ce noutati veti prezenta anul acesta vizitatorilor targului BIFE? Vor fi oferite cu discount-uri speciale?

Anul acesta vom relua traditia prezentei la BIFE cu cateva incantatoare surprize, printre care o premiera pe piata romaneasca - o autentica colectie “countryside” inspirata din rafinamentul si charmul de mult uitat al vechilor provincii frantuzesti si de incantatoarele apartamente ale Mariei Antoaneta. Pe langa aceasta “mica incursiune europeana”, Exotique isi va reimprospata, incepand cu toamna acestui an, gama de produse cu inca 2 colectii noi cu iz colonial, totul, bineinteles, lucrat manual din lemn masiv, pe alocuri decorat cu insertii metalice si piele. Pentru vizitatorii standului am pregatit preturi promotionale si o tombola a carei premiu va fi anuntat din timp pe site-ul nostru www.exotique.ro si pagina noastra de Facebook.

In final, va rugam, transmiteti un mesaj viitorilor participanti la targul BIFE.

Exotique reprezinta arta de a imbina stiluri si culturi diferite, asa ca vizitatoriilor BIFE le propunem o incursiune intrun spatiu deschis, magic si ii asteptam in “antecamera inspiratiei” asa cum ne-am propus sa fie standul Exotique.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

exotique, bife, romanieianul, mobilier, diferiteincursiune, frumos, piatareprezinta, prezentei, lucruripiele, produse, mobilalemn, brand, masiv