Intesa - contact, adresa, sucursale

Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din lume, recunoscut pentru stabilitatea si soliditatea afacerilor pe care le deruleaza la nivel global.

Intesa Sanpaolo este lider pe piata bancara italiana, opereaza in peste 40 de tari si are o prezenta semnificativa atat in Centrul si Estul Europei, cat si in zona mediteraneeana.

Unul din obiectivele strategice asumate global de grupul Intesa Sanpaolo vizeaza cresterea si imbunatatirea permanenta a serviciilor pe piata de retail, precum si pe piata clientilor corporativi, in dorinta de a-si consolida pozitia ca unul dintre cei mai importanti jucatori financiari si o banca LIDER in fiecare din tarile in care activeaza, inclusiv Romania.

Contact Intesa Sanpaolo Bank Romania

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0214053600
Telefon Mobil -
Fax 0214053606
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.intesasanpaolobank.ro
Adresa Bulevardul Nicolae Caramfil, nr. 85, Bucuresti Sector 1, Art Business Center, etaj 4
Cod BIC WBAN
Cod SWIFT WBANRO22

Telefon Intesa Sanpaolo Bank Romania    Adresa Intesa Sanpaolo Bank Romania    Program functionare Intesa Sanpaolo Bank Romania    Contact Intesa Sanpaolo Bank Romania    Email Intesa Sanpaolo Bank Romania    Sediu Intesa Sanpaolo Bank Romania    Agentii Intesa Sanpaolo Bank Romania    Sucursale Intesa Sanpaolo Bank Romania   

Depozite La termen Carduri De credit

Intesa Sanpaolo Bank Romania  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »