Express Leasing IFN - contact, adresa, sucursale

Infiintata in 2002, Express Leasing ofera servicii de finantare in sistem leasing pentru toata gama auto, atat segmentul nou cat second-hand. Pornind cu un capital de 50.000 RON, activitatea s-a dezvoltat astfel incat in prezent capitalul social al firmei este de 3.875.755,6 RON. Serviciile oferite de Express Leasing se caracterizeaza prin profesionalism si operativitate, ceea ce a permis o dezvoltare a activitatii si implicit o extindere a serviciilor oferite. In momentul de fata Express Leasing asigura servicii de finantare, consultanta privind asigurarile si formalitatile vamale, inmatriculari, radieri si RAR.

In ceea ce priveste finantarile, Express Leasing incheie contracte de leasing pentru autoturisme, microbuze, utilitare, capete tractor, semiremorci, autobasculante. Toate aceste autovehicule pot fi noi sau second hand.

Tinand cont de faptul ca lucrul cel mai important pentru ca un client sa revina este acela de a oferi servicii competitive si profesionale, Express Leasing asigura clientilor consultanta pentru alegerea autovehiculului potrivit nevoilor si in acelasi timp, un pachet de asigurari foarte avantajos prin care sa aiba o utilizare fara probleme a bunului finantat. In situatia importurilor Express Leasing asista clientii pentru toate operatiunile legate de import si de R.A.R. Tot ceea ce inseamna inmatriculare si radiere cade in sarcina Express Leasing.

Contact Express Leasing IFN

Tip institutie Institutii de credit - IFN
Telefon Fix -
Telefon Mobil 0721461461
Fax 0212416418
Email express.leasing@gmail.com
Program -
Adresa web www.express-leasing.ro
Adresa Strada Promoroaca, nr. 8, Bucuresti corp B,sector 1
vezi adresa institutiei Express Leasing IFN

Telefon Express Leasing IFN    Adresa Express Leasing IFN    Program functionare Express Leasing IFN    Contact Express Leasing IFN    Email Express Leasing IFN    Sediu Express Leasing IFN    Agentii Express Leasing IFN    Sucursale Express Leasing IFN   

Express Leasing IFN
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »