Piraeus ieftineste creditele imobiliare

Piraeus ieftineste creditele imobiliare Data: 16 noiembrie 2009   Ora: 13:24

Piraeus Bank Romania a redus cu pana la 1% marjele aplicate creditelor ipotecare, imobiliare si de consum, cu sau fara garantie reala, contractate incepand cu data de 16 noiembrie 2009, au anuntat oficialii institutiei financiare.

Astfel, dobanda la creditul imobiliar in euro a coborat cu 0,75% la 7,96% pe an, iar cea la creditul de nevoi personale cu garantie reala in euro cu 1% la 9,21%.

In cazul creditului de consum fara garantie, banca opereaza scaderi ale dobanzilor atat pentru imprumuturile in moneda nationala (-1%), cat si pentru cele in euro (-0,9%), la 17,86%, respectiv 14,21%.

Acest anunt vine dupa ce Piraeus Bank a redus in luna septembrie cu pana la 2,75% dobanzile la creditele de nevoi personale Happy End, acordate in lei.

”Ne dorim ca evolutia economica viitoare sa creeze premizele continuarii trendului descendent al dobanzilor la credite si sa incurajeze cererea de imprumuturi bancare in randul persoanelor fizice”, a precizat directorul general executiv al Piraeus Bank Romania, Catalin Parvu.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Imobiliare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult