Rabla 2011 incepe pe 18 martie si include institutiile publice

Rabla 2011 incepe pe 18 martie si include institutiile publice Data: 14 martie 2011   Ora: 09:30

Programul de innoire a parcului auto national din acest an, "Rabla" 2011, va incepe pe 18 martie si va fi accesibil si institutiilor publice, potrivit declaratiilor ministrului mediului, Laszlo Borbely.

Initial, programul trebuia sa demareze la 1 februarie, dupa care a amanat de doua ori, ultima dată valabila fiind cea de 18 martie.

"Rabla 2011" permite achizitia unor masini noi si casarea unora mai vechi de zece ani inclusiv institutiilor publice. Aceasta este cea de-a doua extindere a programului dupa ce anul trecut s-a permis pe langa accesul persoanelor fizice si cel al persoanelor juridice.

Programul "Rabla" 2011 va pastra aceeasi formula ca cea de anul trecut, respectiv un numar de trei tichete, cu o valoare nominala de 3.800 lei.

Pentru editia din 2011 a programului, Guvernul a aprobat un buget de 228 de milioane de lei, care poate fi suplimentat daca va fi necesar.

Pana la data de 31 ianuarie 2011, au fost cumparate prin Programul „Rabla" 2010 63.000 de masini.

Anul trecut, bugetul pentru innoirea parcului auto national a fost de 722 de milioane de lei si a scos din uz 190.000 de autovehicule mai vechi de 10 ani.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Auto


Comentarii


1 comentariu


catalin007 , acum over 12 years
  (108)   (103)

o sa incerc sa aflu mai multe
 
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult