Credite auto fara avans

Credite auto fara avans Data: 25 februarie 2011   Ora: 16:30

Creditul auto este destinat achizitiei de autoturime noi sau rulate. Spre deosebire de leasingul auto, in cazul unui imprumut auto clientul devine proprietarul masinii inca de la inceputul perioadei de creditare.

In general, avansul pentru un credit auto variaza intre 10% si 25%. Totusi, unele institutii financiare ofera finantare integrala.

Video: Programul Rabla 2011 se amana pana in martie

Va prezentam in continuare creditele auto pentru care nu se solicita contributie proprie, afisate pe www.efin.ro.

Astfel, BRD ofera prin Creditul auto asigura o finantare in lei sau euro de pana la 100% din valoarea investitiei. Perioada de creditare poate ajunge pana la 10 ani in cazul autovehiculelor noi si pana la 7 ani pentru autovehiculele de ocazie. Imprumutul se garanteaza prin contract de garantie reala mobiliara, iar polita CASCO se incheie in momentul semnarii contractului de credit.

Totodata, BCR Motor, de la Banca Comerciala Romana, poate fi contractat fara avans, garanti sau ipotecarea unui imobil. Creditul se acorda pe o perioada maxima 7 ani pentru vehiculele noi si 5 ani pentru cele rulate. Clientul va incheia polita de asigurare tip CASCO cu o societate de asigurari agreata de BCR, cu cesionarea drepturilor de incasat in favoarea bancii.

Credit Auto de la Cetelem asigura finantare in lei cu avans 0 % pentru persoane fizice si Persoane Fizice Autorizate. Perioada maxima de rambursare este de 10 ani, iar dobanda este fixa.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Auto


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult