Cetelem IFN S.A. - contact, adresa, sucursale

Cetelem IFN SA este lider pe piata creditelor de consum din Romania, cu o cota in piata institutiilor financiare nebancare de 21,6% , si face parte din grupul financiar francez BNP Paribas Personal Finance. Cetelem, ca marca comerciala a grupului BNP Paribas Personal Finance, este considerat numarul 1 pe piata creditului de consum in Europa iar prezenta in 30 de tari ale lumii cu peste 29.000 de angajati certifica experienta si forta ce insotesc activitatea sa. Din 1999 Cetelem (BNP Paribas Personal Finance) este membru al BNP Paribas si se constituie intr-o filiala specializata in creditul de consum. Aparitia Cetelem pe piata romaneasca a avut loc in mai 2005 prin preluarea societatii Credisson International SRL.

Cetelem IFN SA, in calitate de institutie financiara nebancara, ofera o gama variata de servicii de creditare destinate persoanelor fizice: credite in magazin prin retele nationale sau parteneri locali ce activeaza in domeniile electrice si electrocasnice, mobilier, bricolaj si amenajari interioare, IT&C, telefoane mobile, tamplarie PVC; credite de nevoi personale; credite de nevoi personale cu ipoteca; carduri de credit; credit auto - inclusiv credit pentru masini uzate (la mana a doua) si prin programul "rabla" in reteaua de dealeri .

Cetelem IFN SA este prezenta in peste 190 de localitati din intreaga tara, prin retele nationale sau parteneri locali si are peste 800 de angajati in peste 3200 de puncte de vanzare.

Contact Cetelem IFN S.A.

Tip institutie Institutii de credit - IFN
Telefon Fix 0213120220
Telefon Mobil -
Fax 0213120219
Email office@cetelem.ro
Program -
Adresa web www.cetelem.ro
Adresa Strada Clucerului, nr. 78, Bucuresti sector 1

Telefon Cetelem IFN S.A.    Adresa Cetelem IFN S.A.    Program functionare Cetelem IFN S.A.    Contact Cetelem IFN S.A.    Email Cetelem IFN S.A.    Sediu Cetelem IFN S.A.    Agentii Cetelem IFN S.A.    Sucursale Cetelem IFN S.A.   

Credite Nevoi Personale Credite Auto

Cetelem IFN S.A.  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »