Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L - contact, adresa, sucursale

Centrul European pentru Consultanta Financiara este o societate comerciala inregistrata la Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, al carei obiect principal de activitate il reprezinta serviciile de contabilitate, consultanta financiar-contabila, cenzorat, expertize judiciar-contabile.

Activitatea societatii noastre se bazeaza pe experienta profesionala de peste 20 de ani a angajatilor ei. Echipa noastra de specialisti cu experienta in activitatea financiar-contabila, audit si fiscalitate este autorizata de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Prin serviciile oferite se furnizeaza solutii pentru toate problemele curente ale orcarei firme sau persoane implicate intrun mediu de afaceri. Solutiile nostre sunt cuprinzatoare si variate, apte sa va ofere un avantaj net intr-o piata dinamica. Pentru asistenta juridica colaboram cu Societatea Civila de Avocati Olteanu si Asociatii.

Contact Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L

Tip institutie Consultanti financiari
Telefon Fix 0213228581
Telefon Mobil -
Fax -
Email office@cecf.ro
Program -
Adresa web www.cecf.ro
Adresa Strada Elev Popovici Nicolae, nr. 2, Bucuresti sector 5

Telefon Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L    Adresa Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L    Program functionare Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L    Contact Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L    Email Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L    Sediu Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L    Agentii Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L    Sucursale Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L   

Centrul European de Consultanta Financiara S.R.L
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »