EximBank - contact, adresa, sucursale

Banca de Export - Import a Romaniei EximBank S.A este o institutie specializata al carei portofoliu de produse, axat pe trei directii de actiune - finantare, garantare si asigurare, ii permite sa sustina activitatea si dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, in special a celor ce contribuie la absorbtia de fonduri europene.

Banca are ca actionar majoritar statul roman si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice.Exim Bank sustine mediul de afaceri romanesc prin produse specifice de finantare, garantare si asigurare.

Atuurile Eximbank:

-Unicitatea anumitor produse;

-Produse ce pot completa ofertele deja existente ale altor banci (in parteneriat), fara sa interactioneze la nivel concurential cu  acestea.

-Dubla calitate de furnizor de produse bancare si de asigurator.

-Combinarea garantiei statului cu produsele bancare.

-Stabilitatea financiara a institutiei.

Contact Banca de Import Export a Romaniei

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0214053096
Telefon Mobil -
Fax 0214053388
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.eximbank.ro
Adresa Bulevardul Splaiul Independentei, nr. 15, Bucuresti sector 5
Cod BIC EXIM
Cod SWIFT EXIMROBU

Telefon Banca de Import Export a Romaniei    Adresa Banca de Import Export a Romaniei    Program functionare Banca de Import Export a Romaniei    Contact Banca de Import Export a Romaniei    Email Banca de Import Export a Romaniei    Sediu Banca de Import Export a Romaniei    Agentii Banca de Import Export a Romaniei    Sucursale Banca de Import Export a Romaniei   

Banca de Import Export a Romaniei  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »