Banca Comerciala Feroviara - contact, adresa, sucursale

Banca Comerciala Feroviara a fost infiintata in luna august 2009 si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an.
In anul 2009, banca a inregistrat o situatie financiara favorabila, respectiv obtinerea unui profit de 400.000 lei. Acest rezultat pozitiv se datoreaza in egala masura randamentelor ridicate la care banca a efectuat plasamentele pe piata interbancara, dar si politicii aplicate de conducerea bancii de reducere a costurilor si de adecvare a necesarului de resurse la graficul operationalizarii liniilor de business si realizarii investitiilor aferente.
Pentru anul 2010, Banca Comerciala Feroviara, institutie de credit cu capital integral romanesc, a planificat lansarea cardurilor bancare si a serviciului de internet banking. De asemenea, banca isi propune deschiderea mai multor unitati operationale si diversificarea gamei de produse si servicii oferite clientilor, inclusiv prin furnizarea unor servicii customizate cum sunt cele din segmentul "private banking" sau inchirierea casetelor de valori.

Contact Banca Comerciala Feroviara

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0213034000
Telefon Mobil -
Fax -
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.bfer.ro
Adresa Strada Popa Tatu, nr. 62, Bucuresti Tronson A, Sector 1

Telefon Banca Comerciala Feroviara    Adresa Banca Comerciala Feroviara    Program functionare Banca Comerciala Feroviara    Contact Banca Comerciala Feroviara    Email Banca Comerciala Feroviara    Sediu Banca Comerciala Feroviara    Agentii Banca Comerciala Feroviara    Sucursale Banca Comerciala Feroviara   

Depozite La termen Depozite La termen Credite Investitii Depozite La termen Credite Investitii Depozite Cont de acumulare Credite Pe termen scurt Credite Pe termen scurt Credite Refinantare Consum Credite Linii de credit Credite Imobiliare

Banca Comerciala Feroviara  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »