COTATII, Rate si Indici de Referinta


Euribor


Acceseaza rata euribor
Ce este Euribor? Euribor este rata internationala a dobanzii interbancare pentru moneda EURO, adica rata de dobanda la care un mare numar de banci isi acorda una alteia credite pentru a-si finanta operatiunile curente.

Robor


Acceseaza rata robor
Ce este Robor? ROBOR este rata dobanzii platita la creditele in lei atrase de catre bancile comerciale de la alte banci comerciale pentru o perioada de timp.

Robid


Acceseaza rata robid
Ce este Robid? ROBID este rata dobanzii incasata pentru depozitele in lei pentru o perioada constituite de catre bancile comerciale la alte banci comerciale din Romania, pe piata interbancara.

Dobanzi credite RON - Lei


Acceseaza dobanzile Creditelor in RON
Ce sunt Dobanzile la Creditele in lei? Dobanzile la creditele in lei oferite de bancile comerciale pentru clientii lor companii si persoane fizice reprezinta o parte importanta din costul pe care clientii trebuie sa il plateasca pentru banii pe care ii imprumuta. Dobanda la credite poarta si denumirea de cost al capitalului imprumutat. O alta parte este reprezentata de comisionale pentru operatiunile efectuate cu banca (transferuri bancare, plati, schimburi valutare, etc).

Dobanzi credite EURO


Acceseaza dobanzile Creditelor in EURO
Ce sunt Dobanzile la Creditele in euro? Dobanzile la creditele in euro oferite de bancile comerciale pentru clientii lor companii si persoane fizice reprezinta costul pe care clientii trebuie sa il plateasca pentru sumele imprumutate in moneda euro.

Dobanzi depozite RON - Lei


Acceseaza dobanzile Depozitelor in RON
Ce sunt Dobanzile la Depozite in Ron? Dobanzile la depozite in Ron - lei reprezinta rasplata oferita de catre banci deponentilor pentru sumele pe care acestia le depun la banca in moneda nationala.

Dobanzi depozite Euro


Acceseaza dobanzile Depozitelor in EURO
Ce sunt Dobanzile la Depozite in euro? Dobanzile la depozitele in euro reprezinta rasplata oferita de catre banci deponentilor pentru sumele pe care acestia le depun la banca in moneda euro.

STIRI ASOCIATE


De la 1 ianuarie, platim contributii de sanatate si pe veniturile din dobanzi, dividende, actiuni

Data: 1 ianuarie 2017   Ora: 16:35

Salariatii, pensionarii si persoanele fizice autorizate care castiga venituri suplimentare din dobanzile aferente depozitelor bancare, din dividende, actiuni bursiere sau drepturi de proprietate intelectuala vor fi taxati, de la 1 ianuarie, cu 5,5% in plus reprezentand contributia pentru sanatate. Impozitarea este plafonata la echivalentul a cel mult cinci salarii medii pe economie, calculata pe un an, potrivit News.ro. In cazul depozitelor ... citeste mai mult

Vom plati rate mai mari la inceputul lui 2017, din cauza cresterii ROBOR

Data: 30 decembrie 2016   Ora: 13:24

Indicatorul ROBOR la 3 luni, care se ia in calcul pentru dobanzile variabile ale celor mai multe credite in lei, a ajuns, vineri, la 0,90%, ceea ce inseamna nivelul maxim al ultimelor 11 luni, arata datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR). Evolutia ar putea marca sfarsitul epocii creditelor in lei la costuri minime istorice. Cresterea ROBOR poate fi pusa in legatura cu majorarea randamentelor la titlurile de stat. Tendinta este deja evid... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

Ultimele stiri  analiza si evolutie  
Ultima Ora

UniCredit incheie un parteneriat cu London Stock Exchange in vederea sustinerii dezvoltarii IMM-urilor

Prin acest parteneriat se lansează UniCredit CEE Lounge în cadrul programului ELITE pentru accelerarea dezvoltării IMM-urilor Stabileşte o reţea de suport pentru IMM-urile cu ambiţii în cadrul UniCredit CEE UniCredit anunţă ... citeste mai mult

 
 
Articolul Saptamanii

INVITAȚIE CEL DE-AL 14-LEA RAPORT DE CERCETARE AL CNIPMMR „CARTA ALBĂ A IMM-URILOR DIN ROMÂNIA”

Joi, 14 iulie 2016, începând cu orele 10.30, la Teatrul Restaurant Elisabeta, din Bucureşti, bdul. Regina Elisabeta nr. 45, sector 3., ... citeste mai mult