COTATII, Rate si Indici de Referinta


Euribor


Acceseaza rata euribor
Ce este Euribor? Euribor este rata internationala a dobanzii interbancare pentru moneda EURO, adica rata de dobanda la care un mare numar de banci isi acorda una alteia credite pentru a-si finanta operatiunile curente.

Robor


Acceseaza rata robor
Ce este Robor? ROBOR este rata dobanzii platita la creditele in lei atrase de catre bancile comerciale de la alte banci comerciale pentru o perioada de timp.

Robid


Acceseaza rata robid
Ce este Robid? ROBID este rata dobanzii incasata pentru depozitele in lei pentru o perioada constituite de catre bancile comerciale la alte banci comerciale din Romania, pe piata interbancara.

Dobanzi credite RON - Lei


Acceseaza dobanzile Creditelor in RON
Ce sunt Dobanzile la Creditele in lei? Dobanzile la creditele in lei oferite de bancile comerciale pentru clientii lor companii si persoane fizice reprezinta o parte importanta din costul pe care clientii trebuie sa il plateasca pentru banii pe care ii imprumuta. Dobanda la credite poarta si denumirea de cost al capitalului imprumutat. O alta parte este reprezentata de comisionale pentru operatiunile efectuate cu banca (transferuri bancare, plati, schimburi valutare, etc).

Dobanzi credite EURO


Acceseaza dobanzile Creditelor in EURO
Ce sunt Dobanzile la Creditele in euro? Dobanzile la creditele in euro oferite de bancile comerciale pentru clientii lor companii si persoane fizice reprezinta costul pe care clientii trebuie sa il plateasca pentru sumele imprumutate in moneda euro.

Dobanzi depozite RON - Lei


Acceseaza dobanzile Depozitelor in RON
Ce sunt Dobanzile la Depozite in Ron? Dobanzile la depozite in Ron - lei reprezinta rasplata oferita de catre banci deponentilor pentru sumele pe care acestia le depun la banca in moneda nationala.

Dobanzi depozite Euro


Acceseaza dobanzile Depozitelor in EURO
Ce sunt Dobanzile la Depozite in euro? Dobanzile la depozitele in euro reprezinta rasplata oferita de catre banci deponentilor pentru sumele pe care acestia le depun la banca in moneda euro.
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

Ultimele stiri  analiza si evolutie  
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

 
 
Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult