Credit Scoring. Unic in Romania.

Credit Scoringul este un algoritm prin care institutiile financiare determina capacitatea ta de a plati ratele la credite si imprumuturi.

Credit Scoringul Efin.ro ofera posibilitatea tuturor persoanelor de a vedea cum sunt evaluate de institutiile financiare.

Credit Scoring Online

  • Principalul instrument utilizat pentru a determina daca puteti lua un credit de consum, ipotecar sau imobiliar.
  • Toate bancile si institutiile financiare utilizeaza modele de Credit Scoring.
  • Scor mare inseamna risc mic si implicit posibilitatea de a lua credit mai usor.
Credit Scoring Efin.ro a fost creat pentru a-ti oferi o evaluare financiara personala atunci cand doresti sa aplici online pentru un credit sau un imprumut.
Cum este construit

Cum se calculeaza Credit Scoringul

Afla care sunt principalele componente ale Credit Scoringului si cum influenteaza aceastea decizia de a lua un imprumut.

Cum este construit
Caracteristici

Ce date trebuie sa completezi

Vezi ce date trebuie sa introduci in Credit Scoring, de ce sunt importante si cum iti poti imbunatati scorul obtinut.

Ce date sunt necesare
Rezultate

Statistici despre cei care l-au completat

Credit Scoringul a fost completat de peste 100,000 de vizitatori. Vezi unde te situezi intre acestia.

Vezi statistici vizitatori

Cum te ajuta Credit Scoringul?

Vezi daca poti lua credit.

Prin analiza datelor personale specifice fiecarei persoane, credit scoringul iti indica daca poti lua credit. Fiind similar cu cel folosit de institutiile financiare, poti avea o evaluare financiara inainte de a depune documentatia de credit si de a afla decizia din partea institutiilor financiare. In acest fel poti economisi timp si eforturi pentru a obtine creditul pe care ti-l doresti.

Vezi cat de mare poate fi creditul.

Credit Scoringul integreaza atat datele personale cat si veniturile tale. Prin modul in care este construit, el iti indica cat de mare poate fi creditul tau pentru fiecare tip de produs: nevoi personale, ipotecar, imobiliar, prima casa, refinantare. In dimensionarea creditului tau se iau in considerare si imprumuturile actuale, iar daca gradul tau de indatorare este prea mare, atunci iti ofera posibilitatea de refinantare.

Iti planifici imprumuturile.

Daca ai deja credite si ai achitat o parte din ele, iti indica ce alte credite poti lua. Daca ai intarzieri sau ai credite prea mari, iti indica daca mai poti aplica pentru un credit nou sau nu.
Daca salariul tau a crescut sau s-a micsorat, iti indica ce alte credite poti lua sau nu.
In acest mod poti vedea daca poti avea bani suficienti pentru ceea ce doresti sa cumperi.

Limitari generale de utilizare

Modelul de scoring nu va indica un scor clar adica o anumita cifra, ci va incadreaza intr-un anumit palier de risc. Valoarea scoringului obtinut este informativa.
Scoringul obtinut pe site-ul eFin.ro nu poate fi folosit ca document in relatia cu institutiile financiare. Scopul pentru care a fost creat este acela de a oferi o evaluare financiara a fiecarei persoane, in situatia cand aceasta aplica online pentru un produs de creditare.
Modelul de scoring este subiect al Termenilor si Conditiilor de utilizare a website-ului www.efin.ro.
Efin.ro, RisCo Servicii Financiare SRL, cat si oricare dintre angajatii sai nu ofera niciun fel de garantie si nu are nicio raspundere, implicita sau expresa, referitoare la orice informatii accesate prin intermediul site-ului.