Asigurare de viata Senior

AXA Asigurari

Asigurari de viata de la AXA Asigurari - Descriere produs

Fiecare perioada a vietii are propriile semnificatii si trebuie pretuita la adevarata ei valoare.

Odata cu inaintarea in varsta, este posibil ca stilul tau de viata sa se schimbe. Poate ca nu vei mai avea aceeasi energie, poate nu te vor multumi resursele tale financiare sau poate nu vei avea solutii sa faci tot ce ti-ai dorit pana atunci. Toate acestea sunt obstacole care iti pot umbri frumusetea varstei.

Totusi, imbatranirea nu trebuie sa aduca dupa sine scaderea standardului de viata. Te poti asigura de pe acum de aceeasi independenta financiara chiar si dupa ce te retragi din activitate. Senior este o asigurare de viata care iti aduce, in acelasi timp, o modalitate eficienta de a economisi o parte din veniturile tale si de a beneficia de o pensie decenta. Iti vei asigura, astfel, linistea la batranete, cu siguranta si independenta financiara.




Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la AXA Asigurari:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Programul poate fi incheiat de orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani.
  • Primesti plata pensiei dupa implinirea varstei de 55 de ani si nu mai tarziu de 65 de ani
  • Tu decizi valoarea pensiei suplimentare si felul in care vei primi banii: fie integral (o singura data pe toata durata contractului, la inceputul acestuia), fie esalonat (lunar, in fiecare an de contract).