Asigurare de accident Protector

Alico Asigurari Romania S.A

Asigurari de viata de la Alico Asigurari Romania S.A - Descriere produs

Viata este de multe ori plina de surprize. Multe lucruri bune si frumoase se pot intampla intr-o zi in care nu le astepti. Dimineata, cand te dai jos din pat, pare a fi o zi ca oricare alta, dar pe parcursul ei ti se intampla lucruri care o lumineaza si o fac mai frumoasa. Dar, ca si surprizele placute, accidentele sau bolile apar tot pe neasteptate. Nu ai cum sa le prevezi. Poti in schimb sa fii pregatit in caz ca apar.

Cu acest scop Alico a creat Protector, o asigurare de accidente conceputa pentru a te proteja pe tine si familia ta in situatii neprevazute din viata.




Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Alico Asigurari Romania S.A:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Poti alege varianta de asigurare cea mai potrivita pentru a te proteja pe tine si intreaga familie.
  • Sunt despagubite cu suma stabilita in contract cheltuielile medicale necesare spitalizarii, interventiei chirurgicale si convalescentei survenite in urma unui accident sau a unei boli.
  • Se adreseaza oricarei persoane cu varsta intre 18 si 64 de ani.