Asigurare asistenta medicala

Credit Europe Asigurari Reasigurari S.A.

Asigurari de sanatate de la Credit Europe Asigurari Reasigurari S.A. - Descriere produs

Majoritatea accidentelor si urgentelor medicale se petrec in locuri aflate la distante considerabile fata de un spital, de cabinetul unui medic. Actiunea rapida va da victimei cea mai buna sansa de recuperare.

Credit Europe Asigurari va ofera posibilitatea de apela in caz de urgenta la serviciul de asistenta medicala sunand la numarul 021 400 80 00 pentru a putea fi in cel mai scurt timp alaturi de dvs. si de a beneficia de ajutor din partea medicilor specializati in medicina de urgenta.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii -
Prima de asigurare Se achita dupa cum s-a mentionat in polita de asigurare.
Sume asigurate Se stabileste in functie de clauzele politei de asigurare si de optiunile asiguratului.
Reduceri -
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Se incheie pe durata mentionata in polita de asigurare, cu o protectie permanenta, 24h/24.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Informatii legate de asistenta medicala acordata pe o linie telefonica dedicata, acordarea asistentei medicale de urgenta 24 de ore din 24, administrarea medicamentelor si tratamentelor necesare, transportul de urgenta al asiguratului la un spital.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare Orice alta situatie decat cele mentionate in polita de asigurare.
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Prezenta asigurare este valabila doar pe teritoriul Romaniei.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Credit Europe Asigurari Reasigurari S.A.:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Internarea asiguratului intr-un spital pentru o perioada mai mare de 24 de ore, atunci cand in urma examinarii pacientului prezentat la spital se constata o stare de sanatate pentru care diagnosticul nu a putut fi constatat in conditiile ambulatorului de specialitate sau daca tratamentul ambulatorului de specialitate nu a fost eficace si este necesar un tratament sub supraveghere medicala continua si neintrerupta pe durata mai multor zile sau situatii justificate din punct de vedere medical.
  • Suma fixa platibila pentru fiecare perioada continua de 24 de ore, in timpul careia asiguratul este internat intr-un spital. Indemnizatia se plateste cu conditia ca perioada de spitalizare sa fie mai mare de 24 de ore. Valoarea indemnizatiei este de 100 EUR/ zi in caz de spitalizare din accident, respectiv de 20 EUR/ zi in caz de spitalizare din imbolnavire. Indemnizatia se acorda pentru o perioada de maxim 20 de zile consecutive.
  • Asiguratul poate opta pentru o acoperire individuala sau o acoperire familiala (caz in care se asigura sotul sau sotia asiguratului si copii legitimi ai acestuia care au varsta pana in 18 ani si care locuiesc impreuna cu asiguratul.