Asigurare CASCO Mini

Groupama Asigurari S.A.

Asigurari CASCO de la Groupama Asigurari S.A. - Descriere produs

Asigurarea Casco Mini oferita persoanelor fizice de Groupama, acopera riscurile de baza ale unei masini, fiind destinata celor care au incredere in fortele proprii.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Asiguratorul, in baza Contractului de asigurare, a prezentelor conditii contractuale generale si in schimbul primei de asigurare incasate, asigura autovehiculele inmatriculate in Romania, ai caror proprietari persoane fizice, au domiciliul sau resedinta in Romania.
Prima de asigurare Se calculeaza potrivit tarifului de prime al Asiguratorului si se exprima in aceeasi unitatea ca a sumei asigurate.
Sume asigurate Autovehiculele se asigura la o valoare stabilita de asigurator la incheierea asigurarii si acceptata de asigurat ca fiind valoarea autovehiculului. Se stabilesc in lei sau in valuta.
Reduceri -
Fransiza asigurarii Contractul de asigurare se incheie cu aplicarea unor fransize deductibile per eveniment, mentionate in acestea, ce reprezinta partea din fiecare dauna suportata de asigurat, diferentiate pentru: daune partiale (o fransiza in fiecare suma fixa, deductibila din orice dauna partiala) si daune totale (o fransiza procent din suma asigurata deductibila din orice dauna totala).
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Contractul se incheie, de regula pentru o perioada de 1 an, dar la cererea Asiguratului, perioada poate fi inferioara unui an, dar nu mai putin de 6 luni.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii -
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii Contractul poate fi reinnoit automat, daca Asiguratul nu l-a denuntat in scris, cu 30 de zile inainte de expirarea acestuia, in conditiile stabilite de Asigurator si comunicate Asiguratului anterior expirarii.
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Dezastre naturale; incendiu; explozie; costuri privind limitarea daunelor; daune produse ca urmare a luarii masurilor de recuperare a vehiculului sau de protejarea cladirii care adaposteste vehiculul; daune cauzate de terte persoane.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Riscurile sunt acoperite pe teritoriul Romaniei. Extinderea este gratuita in strainatate, daca Asiguratul are si RCA la Groupama.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor Sa plateasca prima de asigurare. Sa intretina autovehiculul in bune conditii. Sa ia masuri pentru salvarea, pastrarea autovehiculului.
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Groupama Asigurari S.A.:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Tarif segmentat in functie de mai multe criterii pentru a oferi un pret corect. Optional, se pot asigura bagajele tranportate.
  • Procesare rapida a dosarului si decontarea reparatiilor direct catre unitatile service partenere.
  • Retea de service-uri la nivelul intregii tari.