Asigurare Casco

Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A

Asigurari CASCO de la Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A - Descriere produs

In zilele noastre, detinerea unui autoturism a devenit o necesitate. Dar bucuria si confortul oferite de autoturismul propriu pot fi umbrite de evenimente neprevazute si nedorite. Evita toate aceste neplaceri si alatura-te celor peste 2 milioane de clienti ASIROM prin incheierea asigurarii facultative pentru cazurile de avarii si furt a autovehiculelor - CASCO.

Comanda

Obiectul si Prima de asigurare

Obiectul asigurarii Se poate asigura toata gama de autovehicule rutiere autopropulsate care sunt inmatriculate conform legislatiei in vigoare.
Prima de asigurare -
Sume asigurate Autovehiculele (inclusiv modificarile aduse acestora) se asigura la o valoare (suma asigurata) stabilita de Asigurator la incheierea asigurarii, prin Nota de calcul si acceptata de Asigurat ca fiind valoarea autovehiculului, valoare ce nu se modifica pe parcursul unui an de asigurare.
Reduceri Reduceri de pana la 45% ale primelor de asigurare pentru ani de asigurare consecutivi fara daune.
Fransiza asigurarii -
Perioada asigurarii - Acoperirea in timp Asigurarea se incheie pe o perioada de 1 an sau pe perioada contractului de rate / leasing.
  Comanda  

Constatare Daune si Plata asigurarii

Constatarea si stabilirea daunelor sau pagubelor -
Plata asigurarii Primele de asigurare pot fi achitate integral anticipat sau in 2, 4 sau 10 rate subanuale egale.
Reintregirea sumei asigurate -
Reinnoirea asigurarii -
  Comanda  

Riscuri asigurate

Riscurile asigurate Avarii provocate de: ciocniri, loviri, izbiri, zgarieturi, caderi de corpuri pe autovehicul, derapari, rasturnari; incendiu, trasnet, explozie (inclusiv din cauze tehnice), calamitati naturale. Furt (furtul autovehiculului sau al unor parti componente ori piese ale acestuia), inclusiv ca urmare a unor acte de talharie, precum si avarii produse acestuia ca urmare a furtului sau a tentativei de furt.
  Comanda  

Excluderi din asigurare

Excluderi din asigurare -
Excluderi speciale -
  Comanda  

Limitele asigurarii

Limite de raspundere -
Limite teritoriale Pentru riscul de avarii, atat pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate; pentru riscul de furt pe teritoriul Romaniei si a celorlalte state apartinand Spatiului Economic European (SEE), cu posibilitatea extinderii acoperirii acestui risc si in afara SEE, fara plata unei prime aditionale, daca exista incheiata la ASIROM o asigurare de raspundere civila cu valabilitate in afara SEE sau contra platii unei prime de asigurare suplimentare.
  Comanda  

Alte informatii

Obligatiile asiguratilor -
Compensare -
Coautorat -
Asigurari suplimentare -
Reziliere -
Observatii Acoperiri suplimentare: cheltuieli de transport ale autovehiculului avariat; cheltuieli pentru limitarea pagubelor; pagubele produse autovehiculului asigurat de masurile de salvare a acestuia sau a constructiei in care se afla acesta, precum si pentru salvarea persoanelor imobilizate in autovehicul (descarcerare); pagubele produse din riscuri asigurate echipamentelor cu care au fost dotate din fabricatie de producator autovehiculele cu destinatie speciala; pagubele produse dotarilor de serie; pagubele produse dotarilor suplimentare, special construite pentru autovehicule, inscrise in contract pentru sumele asigurate convenite si pentru care s-au platit primele de asigurare.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group S.A:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Se acopera gratuit riscul de furt al autovehiculului in afara Spatiului Economic European (SEE) daca se incheie tot la ASIROM si asigurea de raspundere civila a autovehiculelor cu valabilitate in afara SEE. Se acopera, fara adaos de prima si cazul conducerii autovehiculului de catre o alta persoana cu consimtamantul asiguratului.
  • Acordarea unui termen de pasuire la plata ratelor de prima, urmatoarea celei dintai, de 15 zile, perioada in care situatia contractului ramane neschimbata.
  • La solicitarea asiguratului se pot acorda avansuri de pana la 60% din valoarea estimata a pagubelor. Plata despagubirilor se face in termen de maximum 15 zile lucratoare de la data cand dosarul de daune este completat cu toate documentele necesare.