Unde gasesti o firma de contabilitate cu tarife accesibile

Unde gasesti o firma de contabilitate cu tarife accesibile Data: 28 noiembrie 2018   Ora: 12:16

Daca te afli la inceput de drum ca antreprenor, daca esti Persoana Fizica Autorizata sau ai un IMM, tine aproape de tine informatiile financiare ale business-ului tau, cu ajutorul firmei de contabilitate digitala, Keez! Poti sa urmaresti toate informatiile care te intereseaza in timp real, poti emite facturi, poti vedea profitul pe luna trecuta si nu numai. Cum?

Keez este o firma de contabilitate specializata in servicii de contabilitate digitala pentru firme mici, PFA si start-up. Scapa de volumul mare de documente pe care le predai lunar contabilului. Urmareste-ti toate informatiile contabile chiar pe telefonul tau! Procesam actele transmise de tine in 24 de ore, nu dupa o luna si jumatate, cum se intampla in serviciile contabile clasice. Astfel, eliminam riscurile de a gresi si a afla cand este prea tarziu.

Practic, cu ajutorul Keez, detii o arhiva electronica cu toate informatiile financiare ale firmei. Si asta nu este tot: Keez iti pune la dispozitie si un modul pentru salarizare. Toate acestea printr-un tarif de contabilitate personalizat nevoilor tale. Tarifele de contabilitate sunt accesibile oricui, fiind disponibile in pachete de servicii personalizate, in functie de nevoile afacerii tale. Keez iti pune la dispozitie pachete distincte, adaptate nevoilor tale, la tarife de contabilitate de calitate: pachet mini, start, standard, premium si un pachet personalizat, pe care il creezi impreuna cu expertii Keez. Astfel, ai parte de tarife de contabilitate care nu iti afecteaza in niciun fel afacerea.

Scapa de volumul mare de documente pe care le predai lunar contabilului. Urmareste-ti toate informatiile contabile chiar pe telefonul tau, pentru ca acolo vei primi rapoarte real-time despre incasari, plati, cash in banci, cheltuielile lunii curente, profit, avansuri sau deconturi si nu numai. Keez este solutia pentru o afacere care avanseaza rapid.

Expertii nostri te vor consilia si asista in orice problema contabila si ai parte de consultanta inclusa in orice moment. La fiecare 3-6 saptamani lansam actualizari inovatoare bazate pe ideile clientilor si ai parte de criptare securizata SSL, deoarece protejarea datelor tale este esentiala pentru tot ceea ce facem. Tarifele serviciilor de contabilitate sunt accesibile oricui, fiind disponibile in pachete de servicii personalizate, in functie de nevoile afacerii tale.

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

O agenda este un instrument esential pentru o persoana organizata

  Daca doriti o agenda care sa fie pe placul dvs., cumparati din timp agenda 2019 pentru a gasi una care sa va placa. Cautati formatul ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Cum te pregatesti de fluctuatiile bursiere din 2019

Previziunile pesimiste cu privire la o criza financiara care ar urma sa inceapa in 2019 au creat panica printre investitori. Multi cred ca cea mai ... citeste mai mult