Top laptopuri preferate de specialistii din IT

Top laptopuri preferate de specialistii din IT Data: 25 iunie 2019   Ora: 16:16

Meseria de IT-ist este cautata si dorita in prezent pentru ceea ce aduce in viata celui care o are. Pentru orice specialist in domeniul IT este important sa aiba un laptop potrivit muncii sale, care sa aiba caracteristicile pe care si le doreste. Laptopul in acest caz este insasi instrumentul de lucru din care isi castiga banii, iar meseria poate sa fie facuta bine atunci cand echipamentul de care se foloseste este la nivelul cerut.

 

Ce nevoi are un specialist din zona IT?

 

Un om care lucreaza in domeniul IT este pus la punct mereu cu cele mai bune oferte de pe piata, cu noile aparitii in ceea ce priveste componentele de baza si cele secundare ale unui laptop. De aceea se poate spune ca un astfel de specialist isi doreste sa isi imbunatateasca mereu instrumentul sau de lucru, laptopul. Preferintele din domeniu tin de anumite caracteristici, si anume: viteza mare de lucru, procesor de inalta calitate, sa aiba tastatura buna, care sa fie usor de folosit si eventual baterie.

 

Viteza mare de lucru

 

Memoria RAM este importanta pentru un IT-ist pentru ca intotdeauna incearca sa isi faca munca repede, iar pentru orice specialist in domeniu rapiditatea cu care se misca aduce si bani mai multi si o reputatie buna in zona sa de lucru. Cu cat va rezolva mai repede ceea ce are de facut, cu atat va fi mai apreciat si isi va duce la indeplinire rapid proiectele personale.

 

Procesorul

 

Un om care lucreaza in IT va cauta cel mai bun procesor, cu compartimentarile potrivite pentru munca sa. Puterea pe care el o are il ajuta in ceea ce face si de aceea aceasta calitate a unui laptop este nelipsita.

 

Tastatura

 

Pentru ca a scrie pe laptop este o necesitate pentru cei care au ca meserie IT-ul, tastatura este un element important. Este bine ca ea sa fie usor de utilizat, cu taste potrivite ca atingere si putere de apasare la scris. Desi pare a fi un detaliu, cu siguranta ca este unul ce iese in evidenta intre alte puncte de care sa tina cont cand isi cumpara un laptop.

 

Bateria

 

Desi in momentul actual exista posibilitatea de conectare prin fir la energie, bateria care sa tina mult timp este un factor de care este bine sa tina cont cineva care lucreaza in IT pentru ca poate sa ajute in situatiile acelea in care munca nu se desfasoara la locul fix de munca, ci in deplasare. Este un aspect des intalnit in acest domeniu si de aceea bateria buna, care ramane incarcata mult timp, este in lista de caracteristici importante.

 

Service pentru laptop

 

Un aspect ce tine de intretinere este acela al service-ului pentru laptop. Atunci cand el se strica este posibil sa fie reparat de catre cineva care are aceasta meserie si informatiile sa fie pastrate, iar laptopul refolosit. A avea un loc unde sa trimita si alti oameni cu care lucreaza, este de asemenea important. Un service pentru laptop este pe lista de lucruri necesare pentru un IT-ist.

 

Foto: Pixabay.com

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult