Top 4 avantaje ale unei firme luminoase

Top 4 avantaje ale unei firme luminoase Data: 25 octombrie 2019   Ora: 14:30

Firmele luminoase sunt cea mai buna solutie pentru semnalizarea afacerii tale pe piata. Fabricate din componente performante si rezistente, panourile cu LED reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face atunci cand cauti o metoda perfecta de promovare a business-ului tau. Daca nu stii inca de ce ar trebui sa apelezi la aceste solutii de afisaj, am strans pentru tine mai jos toate avantajele de care te vei bucura, daca vei opta pentru o firma luminoasa de calitate.

 

1. Firmele luminoase au un impact rapid si sigur

 

Lumina a fost o sursa de atractie permanenta, probabil de aceea spectacolele cu focuri de artificii inca mai aduna mii de oameni curiosi la tot felul de evenimente din toata lumea. De altfel, memoria vizuala este cea mai puternica dintre toate, astfel incat se pare ca retinem mai usor informatii noi daca le vedem, decat daca le auzim. Tocmai de aceea, solutiile de afisaj electronic sunt cea mai eficienta metoda prin care poti transmite o informatie simplilor trecatori sau clientilor pe care ai reusit deja sa ii fidelizezi cu serviciile sau produsele pe care le comercializezi. Odata realizat contactul vizual asupra panoului cu LED pe care l-ai montat in exteriorul sau in interiorul sediului firmei tale, impactul va fi unul scontat, de care te vei bucura imediat. Acesta se va traduce prin vanzari mai mari si clienti mai numerosi.

 

2. O singura investitie pentru ani intregi de reclama

 

Orice companie, indiferent de marimea sa ori de notorietatea de care se bucura, are nevoie permanenta de reclama. Daca este sa punem in balanta avantajele montarii unor panouri cu LED-uri, ca prima forma de reclama, cu cele ale unor reclame TV, online sau sub forma de print, primele dintre acestea castiga teren detasat. Primul criteriu este, asa cum poate te-ai fi asteptat, pretul pe care trebuie sa il platim pentru toate aceste tipuri de promovare. Oricat am incerca sa ignoram acest fapt, costurile unei reclame TV sau ale uneia pentru un banner pe un site extern pot fi coplesitoare. Iar daca este sa vorbim despre firme mai mici, cum este, poate, si cazul celei pe care o reprezinti, aceste costuri nu s-ar acoperi sau motiva vreodata.

 

Firmele luminoase reprezinta o investitie de lunga durata si pot fi utilizate cu aceeasi performanta ca in prima zi de functionare chiar si dupa zece ani. Tehnologia premium care sta in spatele unor solutii de afisaj electronic le va asigura claritate si durabilitate pentru mai bine de un deceniu, timp in care nu vei mai fi nevoit sa investesti niciun leu in reclama.

 

3. Firmele luminoase sunt elegante

 

Vorbim, desigur, de solutiile de afisaj electronic simple, dar foarte eficiente, nu de cele care amintesc de un cartier asiatic. Putand sa proiecteze mesaje concise, dar folosind o multitudine de animatii dintre care poti alege, reclamele luminoase pot da o nota de eleganta si profesionalism firmei tale. Vizibilitatea de la zeci de metri distanta le va permite acestor panouri cu LED sa isi indeplineasca scopul si sa atraga asemenea unui magnet noi si noi clienti pentru afacerea pe care o reprezinti cu mandrie.

 

4. Firmele luminoase sunt rezistente la conditii extreme de vreme

 

Un banner va ceda mai repede decat te-ai putea astepta in fata unui vant puternic sau in conditii de precipitatii abundente. O firma luminoasa prevazuta cu o carcasa, pe de alta parte, va rezista pentru foarte mult timp, fiind ferita, concomitent, si de particulele de praf sau alte capricii ale vremii.

 

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele de a utiliza un panou cu LED-uri pentru a face reclama companiei tale. Ce zici, alegi sa te bucuri si tu de ele?

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai mult