Tendințele din lumea jocurilor de noroc pentru anul 2022

Tendințele din lumea jocurilor de noroc pentru anul 2022 Data: 19 ianuarie 2022   Ora: 15:16 Cazinourile online le-au înlocuit pe cele stradale în preferințele gamblerilor în ultimii ani, tendința accelerându-se în perioada pandemică.

Cazinourile online le-au înlocuit pe cele stradale în preferințele gamblerilor în ultimii ani, tendința accelerându-se în perioada pandemică. Posibilitatea de a juca oricând, de oriunde, este cel mai important avantaj prezentat de platformele licențiate. Operatorii nu s-au bazat doar pe el și au investit masiv în promovare și în implementarea noilor tehnologii.

Pe segmentul de sloturi, cel mai dinamic dintre toate, producătorii au lansat jocuri care au atras atenția prin grafica deosebită și prin diversificarea modalităților de câștig. În același timp, au fost dezvoltate secțiunile dedicate meselor live, în care jucătorii au parte de o experiență de joc asemănătoare cu cea dintr-un cazinou terestru.

În țara noastră, industria s-a aliniat cu ce se întâmplă „afară”, mai ales că aproape toate brandurile de pe piață operează la nivel internațional. Astfel, nu există diferențe semnificative între cazinourile la care pot juca românii și cazinouri online străine.

Evoluția jocurilor de noroc anticipată pentru anul 2022 este unitară, la nivel global. Iată care sunt principalele tendințe despre care vorbesc reprezentanții acestui domeniu.

Prelungirea pandemiei va crește numărul jucătorilor online

Nu sunt perspective îmbucurătoare în ceea ce privește pandemia de coronavirus, ajunsă la al V-lea val. Cel puțin în prima parte a anului, cetățenii planetei vor fi obligați să suporte în continuare restricțiile care transformă online-ul în principala sursă de divertisment. Operatorii se așteaptă ca numărul jucătorilor înscriși pe platforme să crească. De asemenea, gamblerii care joacă deja într-un cazinou online își vor deschide cont și pe alte platforme, pentru a profita de ofertele promoționale de bun venit tot mai atractive.

Noile tehnologii vor duce experiența de joc la un nou nivel

Experiența de joc va fi tot mai intensă datorită implementării noilor tehnologii, precum platformele cloud (care oferă accesibilitate nelimitată, actualizări imediate și ușurință în achiziții), inteligența artificială și generativă (care detectează obiceiurile de joc și adaptează oferta potrivit preferințelor fiecăruia, dar joacă un rol și în prevenirea dezvoltării dependenței de gambling), rețelele blockchain (introducerea criptomonedelor ca metodă de plată), Realitatea Virtuală și Realitatea Augmentată (care permit experiențe de tip față în față).

Cazinourile live își vor îndrepta atenția spre publicul feminin

În prezent, publicul cazinourilor online este în format în majoritate din bărbați. Dar, așa cum se știe, există și multe amatoare de jocuri de noroc, care încă nu au ajuns să joace pe Internet. Operatorii vor derula campanii de marketing targetate pe publicul feminin, în paralel cu introducerea în ofertă a unor sloturi cu tematică și design dedicate segment. În cazinourile live există deja mulți dealeri de sex feminin, ceea ce indică foarte clar deschiderea industriei pentru egalitatea de gen.

Tot mai multe state vor legaliza jocurile de noroc

Cazinourile online pot fi accesate din orice loc de pe planetă, dar încă mai există țări în care jocurile de noroc nu sunt legale, sau în care domeniul este insuficient reglementat. Tendința este clară: guvernele vor accepta faptul că nu îi pot împiedica pe oameni să se distreze jucând sloturi, ruletă, poker ș.a., astfel că vor legaliza gamblingul pentru a colecta impozite și taxe considerabile. Înaintea pandemiei, la bugetul statului român ajungeau aproximativ 600 de milioane de euro din această sursă, însemnând peste 1,5 milioane de euro pe zi.

România nu va taxa suplimentar gamblingul în Codul Fiscal, dar este posibil ca la nivelul instituțiilor bancare să se extindă practica perceperii unui comision pentru alimentarea contului la un cazinou online.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare



 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult





  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »





Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult



Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult