Suntem din ce in ce mai atenti la felul in care ne prezentam in societate, la locul de munca sau in relatiile cu cei din jur.

Suntem din ce in ce mai atenti la felul in care ne prezentam in societate, la locul de munca sau in relatiile cu cei din jur. Data: 16 august 2022   Ora: 18:16 Suntem din ce in ce mai atenti la felul in care ne prezentam in societate, la locul de munca sau in relatiile cu cei din jur. Ne dorim sa ne simtim bine in pielea noastra, sa nu avem defecte majore care sa ne submineze increderea in noi.

Suntem din ce in ce mai atenti la felul in care ne prezentam in societate, la locul de munca sau in relatiile cu cei din jur. Ne dorim sa ne simtim bine in pielea noastra, sa nu avem defecte majore care sa ne submineze increderea in noi.

Cel mai probabil, aspectul fizic, oricat de ingrijit ar fi, nu compenseaza faptul ca nu stam foarte bine la capitolul podoaba capilara, aceasta fie este rara, fie nu este deloc prezenta. Ca urmare a unui boli sau a unui accident, parul de pe cap, chiar si sprancenele se poate intampla sa nu mai creasca sau sa creasca inegal. Dincolo de solutiile de acoperire, de tip vopsire sau peruca, asta in cazul parului de pe cap, sprancenele atrag imediat atentia daca sunt rare sau inexistente. Se impune deci o masura radicala, de care poate multa lume nu a aflat inca, si anume un implant de sprancene.

Ce este si cand se impune un implant de sprancene

Un implant de sprancene se realizeaza la fel ca si un implant de par, la clinica Dr. Felix Hair Implant, prin utilizarea tehnicii de implant Q-FUE care presupune implantarea fir cu fir, facuta bineinteles de catre un un medic specialist de la clinica.

Un implant de sprancene se face atunci cand exista traume fizice cum ar fi cicatricile sau leziunile la nivelul fetei, in urma tratamentelor medicale precum chimioterapia sau atunci cand persoana are sprancene subtiri de la natura ori acestea au fost pensate in mod excesiv.

Acesta este un implant care dureaza cateva ore, dar pacientul isi poate relua imediat activitatea de zi cu zi.

Cum anume este realizat implantul de sprancene

Prin aceasta operatiune se urmareste refacerea permanenta a densitatii firelor de par din zona sprancenelor. Acest lucru se face prin tehnica Q-Fue, realizata la clinica Dr. Felix Hair Implant, a carei pagina oficiala este drfelixhairimplant.ro.

Tehnica acesta este minim invaziva, nu lasa urme, nici macar cicatrici si este realizata cu ajutorul unor micro instrumente, sub efect de anestezie locala. Fir cu fir spranceana este refacuta pastrand bineinteles proportiile chipului. Rezultatele implantului sunt vizibile imediat, dar rezultatele finale apar la 4-6 luni de la implant, in timpul acesta sprancenele continuand sa creasca.

Rezultatele implantului sunt permanente, imbunatatind astfel starea psihica a pacientilor. In plus, efectul este natural, spre deosebire de tatuarea sprancenelor sau micropigmentare.

Ingrijirea și mentinerea sprancenelor dupa implant

Este firesc ca zona respectiva sa fie putin sensibila dupa implant, dar acest lucru nu va perturba activitatea de zi cu zi a persoanei. Pentru ca sprancenele implantate provin din parul de pe cap, acestea vor trebui tunse la intervale regulate, pentru a le mentine lungimea si linia lor naturala. Chiar si felul in care vor creste se va alinia in timp, rezultand un aspect natural si sanatos.

In aproximativ sase luni noile fire de par sunt stabilizate si nimeni nu va banui ca acolo s-a lucrat in cadrul unei operatii migaloase.

Chiar si persoane publice au beneficiat de acest gen de implant. Pentru a afla costul acestei operatii, se completeaza formularul online aflat la dispozitie pe pagina clinicii Dr. Felix Hair Implant.

Mai multe detalii se pot obtine accesand aceasta pagina oficiala.

Contact: office@drfelix.ro

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

De unde provin masinile din dezmembrari auto?

De la elemente de caroserie sau accesorii obisnuite de interior, pana la piese pentru motor si consumabile, ca proprietari de autovehicule putem ... citeste mai multArticolul Saptamanii

De unde provin masinile din dezmembrari auto?

De la elemente de caroserie sau accesorii obisnuite de interior, pana la piese pentru motor si consumabile, ca proprietari de autovehicule putem ... citeste mai mult