Stirile zilnice de la SuceavaLive

Stirile zilnice de la SuceavaLive Data: 15 iulie 2021   Ora: 08:16 Cei mai multi dintre oameni citesc presa pentru a se informa si pentru a fi la curent cu ceea ce se mai intampla in comunitate.

Cei mai multi dintre oameni citesc presa pentru a se informa si pentru a fi la curent cu ceea ce se mai intampla in comunitate. Tehnologia este acum la indemana fiecaruia, fapt pentru care inclusiv presa poate fi citita online.

Sunt destul de multe trusturi de presa pe piata din Romania, insa nu toate au acelasi impact asupra publicului. De asemenea, presele locale difera de cele nationale din mai multe puncte de vedere. Indiferent de presa, fie ea locala sau nationala, jurnalistii din spatele trusturilor trebuie sa aiba o experienta destul de vasta in acest domeniu, sa cunoasca etapele si nisele acestei meserii, cat si sa le placa aceasta industrie destul de complexa. 

SuceavaLive este un site de stiri Suceava care vine cu actualitati zilnice catre judet.

Informatii de actualitate, din mai multe domenii respectiv administratie, politic, social, cultura, de actualitate, turism cat si o rubrica speciala, Hoinar in Bucovina. Indiferent de rubrica, discutam despre articole bine redactate, din surse sigure si citibile.

“Spațiul de agrement și loisir din Vatra Dornei a fost finalizat. Ilie Boncheș: „Prin această investiție punem în valoare potențialul turistic al stațiunii balneo-climaterice Vatra Dornei.”

SuceavaLive redacteaza faptul ca primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Bonches, a informat ca proiectul “Crearea unui spatiu de agrement si loisir in statiunea balneo-climaterica Vatra Dornei” a fost finalizat cu succes.

Obiectivul principal al acestui proiect este de a pune in valoare turismul in ceea ce privește statiunea balneo-climaterica Vatra Dornei. Faptul ca prin acest proiect s-a extins infrastructura de agrement cu tot cu utilitati, numarul de turisti a crescut considerabil.

Este un proiect destul de important pentru acest municipiu, deoarece pe langa numarul de turisti, a crescut si numarul mediu de salariati. Impactul investitiei la nivelul municipiului este unul foarte pozitiv si asta pentru ca a fost extinsa infrastructura de agrement, fapt pentru care automat duce si la o crestere considerabila a numarului de vizitatori in aceasta statiune. Mai multe detalii puteti vedea pe site-ul de stiri Suceava.

Majoritatea articolelor de pe SuceavaLive sunt de interes major pentru cetateni si asta pentru ca ofera informatii importante.

Faptul ca infrastructura este in crestere in judetul Suceava, implicit in Vatra Dornei, acest lucru inseamna ca acest judet este in plina dezvoltare in ceea ce priveste turismul, oferind mai multe posibilitati atat localnicilor, cat si turistilor.

Realitatea prezentata de unii dintre cei mai buni jurnalisti

SuceavaLive este o companie de media/stiri care are in spate o echipa de jurnalisti cu experienta, care pune accent pe orice articol redat publicului tinta si asta pentru a transmite realitatea din acest judet.

Articolele de asemenea sunt bine redactate, incepand de la titlu, fotografii/video, pana la continut, fapt pentru care numarul de cititori a crescut destul de mult.

Este foarte important ca echipa din spate sa tina cont de anumite repere din aceasta industrie, pentru ca in functie de aceasta, numarul celor care citesc zilnic presa va creste sau nu.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul oficial.

Date de contact Suceavalive:

Suceava, str. Mihai Viteazu, nr. 20, parter

(+4)0742.958.760

contact@suceavalive.ro

suceavalive.ro@gmail.com.

 

 

 

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult