Refinanțarea cu un istoric de credit negativ: 10 motive pentru a lua in considerare acest lucru

Refinanțarea cu un istoric de credit negativ: 10 motive pentru a lua in considerare acest lucru Data: 25 ianuarie 2023   Ora: 18:16 Refinanțarea cu un istoric de credit negativ: 10 motive pentru a lua in considerare acest lucru

Refinanțarea împrumutului dvs. poate părea imposibilă dacă aveți un istoric de credit negativ, dar este încă posibil cu strategia potrivită. Refinanțarea poate fi o modalitate eficientă de a economisi bani pe dobânda la împrumut și de a vă reduce datoria în timp. Iată 10 motive pentru care ar trebui să luați în considerare refinanțarea împrumutului dvs. chiar dacă aveți un istoric de credit negativ. 


1. Rate mai mici ale dobânzii: Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de o refinantare credit cu istoric negativ este că puteți obține rate ale dobânzii mai mici decât cele pe care le aveați înainte. Acest lucru înseamnă că puteți economisi bani la plata împrumutului, deoarece suma dobânzii plătite va fi mai mică. 

2. Consolidarea datoriilor: Dacă aveți mai multe împrumuturi, refinanțarea acestora într-un singur împrumut poate contribui la simplificarea procesului de rambursare a datoriilor și vă poate facilita urmărirea și gestionarea plăților. De asemenea, poate contribui la reducerea ratei dobânzii la toate împrumuturile, astfel încât, pe termen lung, veți ajunge să economisiți bani. 

3. Îmbunătățiți scorul de credit: Chiar și cu un istoric de credit negativ, refinanțarea poate contribui la îmbunătățirea scorului de credit în timp, atâta timp cât efectuați plăți regulate și la timp pentru noul împrumut. Cheia este să vă asigurați că toate celelalte datorii sunt achitate în totalitate înainte de a solicita o refinanțare, astfel încât să nu existe riscul de a nu primi noul împrumut.

4. Accesați fonduri pentru oportunități de investiții: Refinanțarea vă poate oferi acces la fonduri suplimentare care pot fi apoi folosite pentru investiții sau alte proiecte, cum ar fi îmbunătățirea locuinței sau demararea unei afaceri, în funcție de nevoile și obiectivele dumneavoastră individuale. 

5. Ieșiți mai repede de sub datorii cu dobândă mare: Având în vedere ratele scăzute ale dobânzii oferite de mulți creditori, refinanțarea vă poate permite să achitați rapid datoriile cu dobândă mare, oferind o ușurare foarte necesară de la plățile lunare costisitoare și eliberând fluxul de numerar pentru alte nevoi sau investiții în viitor.  

6. Plătiți împrumutul mai repede decât vă așteptați: Mulți creditori oferă condiții flexibile atunci când vine vorba de o refinantare credite cu intarzieri, ceea ce înseamnă că ați putea, eventual, să vă achitați întregul împrumut mai devreme decât era prevăzut, efectuând lunar plăți lunare mai mari pentru principal, mai degrabă decât doar pentru sumele aferente dobânzilor (această opțiune depinde de creditor).  

7. Termene de rambursare mai lungi disponibile: În funcție de cine oferă finanțarea, pot fi disponibile termene de rambursare mai lungi, ceea ce ar putea oferi mai multă flexibilitate în gestionarea plăților lunare pe baza constrângerilor bugetare sau a altor factori legați de preferințele sau nevoile de gestionare financiară la un moment dat în călătoria vieții .  

8 Beneficii fiscale: Unii creditori oferă beneficii fiscale, cum ar fi deduceri la declararea impozitelor, ceea ce ar putea duce la economii semnificative pe parcursul anului, dacă este cazul, în funcție de circumstanțele individuale legate de calculele/reglementările privind obligațiile fiscale la un moment dat/an .   

9 Fără penalități de rambursare anticipată : Mulți creditori nu percep penalități de rambursare anticipată la refinanțare, ceea ce permite împrumutaților mai multă flexibilitate atunci când doresc să își ramburseze împrumuturile mai repede fără a suporta taxe suplimentare .  

 10 Costuri de închidere mai mici : Mulți creditori oferă costuri de închidere scăzute la refinanțare, ceea ce în cele din urmă economisește împrumutaților bani în avans, oferind în același timp acces la fonduri suplimentare pentru scopul / obiectivul (obiectivele) dorit(e) .   

În concluzie, refinanțarea este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să economisească bani și să scape rapid de datoriile cu dobânzi mari, chiar dacă au un istoric de credit negativ - mai ales dacă luăm în considerare toate aceste beneficii de mai sus! În cele din urmă, împrumutații ar trebui să facă întotdeauna cercetări și să facă cumpărături înainte de a selecta un anumit creditor/plan de refinanțare - dar, cu o analiză atentă, refinanțarea se poate dovedi un instrument financiar neprețuit, indiferent de tipul de istoric de credit pe care îl are cineva în prezent!

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult