Recomandari utile pentru cand te hotarasti sa iti demarezi un business nou

Recomandari utile pentru cand te hotarasti sa iti demarezi un business nou Data: 29 martie 2019   Ora: 14:30

La momentul actual oricine poate deveni antreprenor. Bineințeles, a fi propriul tau sef nu este un job pe care il obtii imediat ce ai parasit bancile facultatii, asa cum nici start-up-ul unui business nu va fi niciodata “floare la ureche”.

Primul pas al acestui demers este alegerea ideala a unei idei de afaceri, iar urmatoarele etape implica multa determinare pentru atingerea rezultatului dorit. Asadar, un business lifestyle are la baza un concept solid construit in asa fel incat sa ofere beneficii pe termen lung care sa asigure dezvoltarea constanta a oricui doreste sa isi schimbe planurile de viata.


O idee buna nu inseamna neaparat originalitate absoluta, nu trebuie sa fie ceva nemaivazut ori nemaiintalnit, ci mai degraba trebuie sa detina un plus de caracteristici care o pozitioneaza deasupra unei idei deja existente.

Sa spunem ca am decis sa deschid un magazin alimentar in centrul orasului. Nu am venit cu o idee noua, dar printr-o altfel de abordare micul meu business poate oferi beneficii peste nivelul celor deja prezente pe piata. Il pot amplasa intr-o zona accesibila, ii pot oferi un aspect deosebit sau chiar o gama de produse rar intalnite de consumator.

Succesul acestui proces se bazeaza in principal pe identificarea publicului tinta potrivit. Bineinteles, este nevoie de skill-uri de management si leadership pentru a descoperi nevoile consumatorului tau, in schimb un aspect mult mai important este acela ca, va trebui sa te transpui in pielea acestuia si sa intelegi ce isi doreste si cum ii poti oferi acel lucru.

Odata cu atragerea clientilor este necesar un plan de business care sa ofere avantaje dincolo de un context bazat doar pe finante si economie. O greseala des intalnita este dorinta de a avea un profit cat mai mare.

Deoarece rezultatul obtinut inseamna mai mult decat atingerea unor sume majore, strategia folosita insumeaza totalitatea actiunilor desfasurate in vederea dezvoltarii unei afaceri de succes, iar ele pot incepe de la o idee de baza si se extind pana la: alegerea domeniului, stabilirea publicului tinta, cercetarea pietei, promovare, etc.

Asadar, oricat de promitator ar parea inceputul, o afacere are nevoie de implicare constanta pentru a se maturiza in timp. Rabdarea si determinarea sunt elemente principale in realizarea obicetivelor mult dorite. Pentru a afla mai multe experiente de dezvoltare in domeniul afacerilor, accesati PortalManagement.ro locul in care oricine se poate inspira din povestile de succes ale romanilor care se antreneaza zilnic in diferite medii de business.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare



 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult





  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »





Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult



Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult