Protejati mediul inconjurator calatorind cu autocarul sau microbuzul

Protejati mediul inconjurator calatorind cu autocarul sau microbuzul Data: 9 mai 2018   Ora: 14:16

Indiferent daca va ganditi sa va deplasati la serviciu in fiecare zi sau sa plecati alaturi de un grup de prieteni in strainatate in vacanta sau la un eveniment special , optiunea verde este intotdeauna un autocar sau un microbuz. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste vehicule contribuie la reducerea numarului de autoturisme de pe sosea si la reducerea emisiilor de CO2. Practic, calatoria cu aceste mijloace de transport inseamna mai putine emisii, mai putina congestie, o calitate mai buna a aerului.

Beneficiile ecologice ale calatoriei cu autocarul sunt nenumarate si oricine se deplaseaza intr-un oras, cum ar fi Londra ar trebui sa fie in cautarea de bilete autocar Romania – Anglia. Locuitorii marilor orase si metropole cunosc cum poluarea aerului poate afecta atmosfera, de aceea gasirea unei metode ecologice de transport este esentiala. Un autocar poate inlocui 30 de autoturisme de pe sosea, astfel, toata lumea poate contribui la curatarea mediului inconjurator. Numai mersul pe jos si ciclismul depasesc calatoriile cu autocarul pentru acreditarile curate atunci cand vine vorba de optiuni viabile de transport de calatorie si acestea pur si simplu nu sunt practice pentru multi oameni care calatoresc in munca in fiecare zi sau pentru cei care doresc sa calatoreasca in strainatate.

Eliminand numarul mare de vehicule de pe sosea conduce la decongestionare traficului. Totodata, chiar si masinile blocate in trafic contribuie la poluarea mediului inconjurator. Autocarele sau microbuzele pot ajuta la evitarea unor astfel de situatii, cu avantajul suplimentar de a atrage pe toata lumea acolo unde trebuie intr-un mod rapid si eficient.

Un alt beneficiu al calatoriilor cu autocarul sau microbuzul consta in faptul ca firmele de transport persoane sunt la curent cu ultimele inovatii din domeniu si pe langa siguranta sau confortul pasagerilor sai, acestia au in vedere chiar si protectia mediului inconjurator. In lumea transporturilor, exista intotdeauna inovatii, iar companiile care produc autocare si autobuze isi imbunatatesc constant performantele. Aceast lucru duce la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2 si a altor substante chimice care se elibereaza in atmosfera. Pe masura ce tehnologia prietenoasa cu mediul se imbunatateste, multe vehicule din trafic devin si ele actualizate la noile standarde. Microbuzele si autocarele pe baza de hibride, electrice si hidrogen sunt viitorul, impingand acest tip de calatorie mai departe in fata concurentilor sai in ceea ce priveste acreditarile verzi. Spre exemplu daca in viitorul apropiat veti fi in cautarea de transport persoane Germania, veti afla ca aceasta tara isi imbunatateste considerabil nivelul de poluare care provine de la vehicule, printr-o politica de eliminare al autoturismelor vechi sau cu un nivel ridicat de poluare. Pe langa Germania, Franta, Anglia si alte state din Uniunea Europeana vor urma exemplul in viitorul apropiat. Inca din 2014, a intrat in vigoare noi standarde de emisii numite Euro VI. Toate autocarele si autobuzele noi de atunci sunt conforme cu acestea si sunt testate in mod regulat pentru a se asigura ca performantele lor se ridica la acest nivel. Vehiculele care erau deja in functiune au fost adaptate pentru a le aduce in conformitate cu standardele.

In concluzie, una dintre cele mai bune modalitati de a va asigura ca veti calatori intr-un mod ecologic este sa alegeti un mijloc de transport care polueaza cat mai putin, iar din cele de pe pamant, autocarul si trenul sunt pe primele locuri. Daca calatoriti in strainatate alaturi de familie sau prieteni in vacante, inchirierea unui autocar sau alegerea unei firme de transport persoane international este cea mai buna alegere atat pentru protejarea mediului inconjurator cat si din punct de vedere financiar.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult