Productiile video sunt rentabile, eficiente, recomandate in orice afacere

Productiile video sunt rentabile, eficiente, recomandate in orice afacere Data: 4 decembrie 2018   Ora: 13:16

Pentru a-ti promova serviciile sau produsele ai posibilitatea de a alege din mai multe variante: metode de marketing, relatii cu presa, publicitate prin flyere sau postere, site-uri web, retele sociale, bloguri, forumuri. in era digitala, mediile de comunicare nu lipsesc. Exista multe elemente de comunicare prin care se pot transmite mesajesi informatii. O comunicare eficienta este importanta pentru imaginea firmei sau companiei.

in primul rand trebuie sa cunoști publicul tinta, deoarece crearea unui continut trebuie orientat spre o anumita categorie de clienti. Daca se scrie pentru publicul greșit este posibil sa se piarda timp in zadar, chiar daca continutul este bunsi oferta grozava. Anumite cunoștinte despre clienti, care se pot obtine pe baza cercetarilor de piata, te pot ajuta sa-ti creezi mai bine continutul, ofertelesi serviciile pentru anumite persoane cu interese reale, ceea ce este mai eficient decat daca ai crea ceva pentru publicul generic. O modalitate de a-ti crea clienti tipici este de a folosi sondaje online prin care iti intervievezi clientii existenti, ii intrebi despre intereselesi nevoile lor.

Continutul trebuie sa fie axat pe nevoia cumparatorului, spre a-l ajuta sa ia decizia de a cumpara. El trebuie mai intai sa cunoasca produsul, sa afle cat mai multe informatii despre el, sa conștientizeze ca ii este necesarsi abia apoi va lua decizia de a cumpara. El poate primi sfaturi pe site, pe blog-uri despre produsele respective. Postarile din social media trebuie sa aiba un continut de calitate orientat spre publicul tinta. Pentru a crea un continut care atrage publicul tinta trebuie identificate blog-urile pe care le-au citit cel mai mult, sursele destiri pe care le urmaresc, evenimentele la care participa sau programele radio pe care le asculta frecvent. Pentru a atrage clientii trebuie sa iti postezi continut de calitate in aceste locuri, prin articolesi video-uri bine realizate.sondaje online prin care iti intervievezi clientii existenti, ii intrebi despre intereselesi nevoile lor.

Continutul trebuie sa fie axat pe nevoia cumparatorului, spre a-l ajuta sa ia decizia de a cumpara. El trebuie mai intai sa cunoasca produsul, sa afle cat mai multe informatii despre el, sa constientizeze ca ii este necesarsi abia apoi va lua decizia de a cumpara. El poate primi sfaturi pe site, pe blog-uri despre produsele respective. Postarile din social media trebuie sa aiba un continut de calitate orientat spre publicul tinta. Pentru a crea un continut care atrage publicul tinta trebuie identificate blog-urile pe care le-au citit cel mai mult, sursele destiri pe care le urmaresc, evenimentele la care participa sau programele radio pe care le asculta frecvent. Pentru a atrage clientii trebuie sa iti postezi continut de calitate in aceste locuri, prin articolesi video-uri bine realizate.

Foloseste clipuri video pentru a atrage atentia publicului tinta!Potrivit statisticilor, oamenii petrec foarte mult timp pe Internet, mai ales pe telefonul mobil, urmarind video-uri. Daca vrei sa-ti promovezi afacerea poti investi in video-uri scurte prin care sa-ti prezinti produsele. Desigur continutul trebuie sa fie clarsi atragator, sa cuprinda imaginisi text scris, sa fie accesibil pe Facebook sau pe YouTube. Ele se pot partajasi pe WhatsApp, Viber, e-mail sau Instagram. in acest fel informatia poate ajunge mai rapid la mai multi oameni.

Aproximativ 63% dintre companii folosesc un continut video pentru promovarea afacerii. Ele optimizeaza videoclipurile pe YouTube pentru SEO.

Brand-urile au nevoie de o strategie de marketing video pentru promovarea afacerii. Cu siguranta daca nu faci acest lucru acum pentru promovarea afacerii tale, vei face acest lucru cat de curand, pentru ca un video conteaza cu adevarat pentru publicul afacerii tale. in plus, productia video este rentabila, poti filma un video de calitate doar cu telefonul smartphone. Un video este ieftin, eficient, usor de realizat. Filmarile video pot deveni continuturi virale. Sunt usor de identificatsi de accesat, raspandesc rapid informatia, actioneaza eficientsi rapid.

Foloseste aplicatii VivaVideo sau Videoshop pentru a crea video-uri scurte, de calitate. Le poti crea pe telefonul mobil cu ajutorul lor. Oricine are un smartphone poate crea rapid un video de calitate. VivaVideo este o aplicatie apreciata de peste 100 de milioane de utilizatori din intreaga lume. Poti folosi aceasta aplicatie pentru a creasi edita un video, pentru a transforma fotografiile in filme, pentru a crea un slideshow prin cateva click-uri. Daca faci un video pentru Facebook este bine sa fie cat mai scurt, de 1 minut, pentru a nu plictisi. Pe YouTube, un video poate aveasi 5-8 minute. Continutul din video trebuie sa fie foarte simplu, destul de scurt, dar foarte interesant, sa seduca cat mai multi vizitatori. in acest fel un video poate atrage milioane de click-urisi poate fi distribuit pe toate retelele sociale.

Aplicatia Videoshop este mai puternica decat Apple iMoviesi nu ocupa mult spatiu in memoria telefonului mobil. Este usor de folosit, nu enerveaza prin complexitatea de editaresi montaj ca Pinnacle Video Studio. Cu ajutorul aplicatiei se pot lipi doua secvente video, se poate aplica un watermark text, se modifica parametrii imagine sau se poate insera o coloana sonora preferata. Ai posibilitatea de a face rapid o captura video folosind smartphone-ulsi astfel o poti apoi posta pe Facebook sau pe YouTube.

Utilizeaza astfel de aplicatii pentru a crea video-uri impresionante, astfel afacerea poate deveni un subiect viral destul de rapid. Comparativ cu un simplu text citit sau o imagine, in cazul video-urilor informatiile sunt retinute mult mai usor de catre oameni.

Daca ai o afacere sau chiar o companie, cu siguranta iti poti permite servicii de creare site-uri de prezentare care te vor ajuta sa-ti dezvolti comunicarea cu vizitatorii onlinesi astfel sa castigi noi clienti pentru produsele tale. De asemenea prin astfel de servicii iti prezinti activitatea, locatia, facilitezi contactul cu posibilii clienti spre a-ti vinde produsele, iti informezi vizitatorii despre promotiile pe care le faci, astfel iti cresti loialitatea clientilor.

Orice afacere trebuie sa aiba un site care sa fie atractiv, placut de navigat, cu un design exceptional. Site-ul va putea fi accesat rapid pe smartphone-urisi tablete, pe toate suporturile media. Interfata site-ului se poate oricand modifica, continutul paginilor se poatesterge sau imbunatati, in caz ca se doreste la un moment dat acest lucru. Dezvoltarea site-ului ajuta la atragerea clientilor, acestlucru este important pentru promovarea oricarei afaceri, mai ales daca se doreste a fi un business de succes in scurt timp.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult