Povestea dealerului auto care asigura 200 de locuri de munca in vestul tarii

Povestea dealerului auto care asigura 200 de locuri de munca in vestul tarii Data: 23 aprilie 2019   Ora: 12:00

„Ne-am inceput activitatea in anul 1993, cu doar cateva sute de mii de marci, o suma mica pentru acest gen de afacere, si un numar mic de angajati.”

De cate ori ai auzit aceasta poveste?

Eroul, rolul principal, protagonistul, temerarul, se hotaraste sa urmeze o cale despre care stie ca este extrem de dificila, cu multe obstacole si neajunsuri, dar pe care acesta are incredere ca o va strabate, impins de la spate de un vis alimentat de determinarea de a-l transforma in realitate.

In 1993, cand Romania abia intrezarea lumina libertatii democratice, un antreprenor sas se hotaraste sa se intoarca inapoi in tara sa natala, dupa 11 ani petrecuti in Germania, si sa inceapa o afacere.

Un sfert de secol mai tarziu, compania sa este lider de piata pe segmentul auto de vanzare din zona de vest a tarii si cumuleaza cifre anuale de afaceri de ordinul zecilor de milioane de euro.

E povestea clasica cu final fericit, doar ca, in acest caz, finalul nu reprezinta decat o poarta catre o alta cale de parcurs. O poveste al carei final depinde doar de decizia protagonistului.

Auto Schunn este lider pe piata de vanzari auto din vestul Romaniei si unul dintre cei mai importanti parteneri autorizati Mercedes-Benz din Romania.

Compania desfasoara activitati de vanzari de autoturisme noi si autoturisme rulate marca Mercedes-Benz si nu numai, service auto si alte servicii conexe, cu o prezenta solida in principalele orase din Vestul Romaniei - Arad, Deva, Suceava, dar si o reprezentanta in germania, in orasul Westendorf.

De asemenea, la inceputul acestei luni, Auto Schunn a inaugurat doua noi centre de service autorizate Mercedes-Benz in orasele Sibiu si Timisoara, in care a investit peste 3 milioane de euro.

In Romania, firma are un capital in intregime romanesc, este platitor la zi de taxe si ofertant al calitatii serviciilor tipic germane, insuflate de omul de afaceri sas Juergen Schunn.

Auto Schunn asigura peste 200 de locuri de munca in cele 5 orase in care este prezent cu reprezentante auto sau centre autorizate de service si intetinere, multi dintre acestia fiind angajati cu vechime, care au ramas fideli companiei datorita climatului sigur de lucru.

Juergen Schunn, fondatorul companiei Auto Schunn:

„In anul 1993, cand am infiintat compania, ne-a fost extrem de greu in primul rand sa gasim un loc unde sa construim, care sa se potriveasca rigorilor dictate de Mercedes-Benz.

La inceput am fost nevoiti sa construim provizoriu, sa modificam o hala deja existenta si sa inchiriem spatii care nu erau destinate modelului nostru de business, dar pe care le-am adaptat. Prima reprezentanta de sine statatoare pe care am deschis-o a fost in Arad.

Acolo ne-am inceput propriu-zis activitatea de dealer auto rulate si noi, proces care a evoluat extraordinar si, iata, astazi, ne aflam intr-un moment de varf in istoria companiei Auto Schunn.

In primii ani am reinvestit absolut tot profitul, aceasta fiind singura modalitate prin care sa obtinem o dezvoltare continua.

Inceputul a fost, asadar, deosebit de dificil, insa mereu am respectat munca imensa depusa, devotamentul si angajamentele pe care ni le-am asumat. Actualmente, Auto Schunn detine showroom-uri la standarde internationale”, conchide omul de afaceri.

Nu ratez nici o ocazie pentru a le multumi tuturor colegilor mei si, in special doamnei Elena Kovacs pentru devotamentul si aportul sau deosebit in dezvoltarea companiei noastre.”

In anul 2010, Auto Schunn a fost premiat de Daimler, conglomeratul auto care detine brandul Mercedes-Benz, cu „Diploma de Excelenta in servicii After-Sales” pentru calitatea serviciilor oferite.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Trei situatii in care ai nevoie de servicii de reincarcare Orange, in contextul pandemiei de coronavirus

La cumpana dintre ani, cand probabil ti-ai pus, ca toti ceilalti oameni, cateva dorinte pentru 2020, cu siguranta nu ti-ai imaginat ce turnura vor ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai mult