Piesele de schimb de la centru de dezmembrari - intre rentabilitate, calitate si risc

Piesele de schimb de la centru de dezmembrari - intre rentabilitate, calitate si risc Data: 28 septembrie 2021   Ora: 11:00 Nu este prima data cand auzim despre alegerea pieselor de schimb de la centrele de dezmembrari.

Nu este prima data cand auzim despre alegerea pieselor de schimb de la centrele de dezmembrari. O astfel de practica este in zilele noastre una sigura, daca furnizorul pe care il alegeti este unul de incredere. Wolcar este unu din cele mai mari centre de acest gen. Nu doar piesele in sine pe care le pune la dispozitie sunt variate, cu preturi accesibile, insa ofera si servicii conexe. Wolcar inseamna de asemenea si un service autorizat.

Piesele de la dezmembrari - intre da si nu

Desigur, daca vorbim de piese uzate sau despre consumabile sub nicio forma acestea nu trebuie sa fie inlocuite cu cele de la dezmembrari. Insa anumite componente sunt poate chiar mai calitative decat cele aftermarket regasite in comert. Pentru ca sunt cele cu care o masina pleaca echipata din fabrica si nu isi arata uzura.

Concret, ce este sigur sa alegeti de la vw-dezmembrari.ro ca piese de schimb se refera la elemente de transmisie, caroserie sau motor, cele de interior sau anumite parti din climatizare ori electrice. Pentru fiecare categorie in parte veti regasi produse diverse. Ce este disponibil observati in timp real.

Un alt aspect care sa va ofere incredere ca astfel de piese sunt bune de achizitionat se refera la garantii si la faptul ca nu sunt universal valabile. La Wolcar veti gasi piese auto specifice pentru anumite marci auto - piese provenite de la dezmembrari Seat Craiova, de la Audi, Fiat, Ford si nu numai. In plus, inainte de a expedia un produs acesta este verificat pe bancul de lucru, probat si primeste garantie valabila 3 luni de zile. Iata certitudinea ca ceea ce veti alege functioneaza in parametri optimi, se va potrivit masinii.

Servicii complete

Din ratiuni practice, orice client va aprecia un furnizor de servicii complete. Wolcar este mai intai de toate specialist in dezmembrari auto. Totodata aici veti gasi piese diverse comercializate, piese auto provenite din dezmembrari. Nu in cele din urma trebuie mentionat despre faptul ca este un service autorizat si aici veti putea solicita ajutor de specialitate pentru diverse reparatii auto:

●     Inlocuiri de piese.

●     Diagnoza.

●     Chip tuning.

●     Echilibrari etc.

 Wolcar pune punctul pe i in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite. Livreaza prin curierat sau clientul poate opta pentru ridicarea comenzii de la sediu. Testeaza piesele, ofera garantie si nu intarzie sa proceseze orice comanda in timp util. Returul, daca este dorit, este o procedura simpla de urmat si vi se returneaza banii achitati.

Este explicabil de ce unii prefera piesele provenite de la dezmembrari. Este greu sau scump de gasit variante de piese originale. Costurile mari apar pentru ca uneori piesele auto regasite in comert mai trebuie si vopsite la o nuanta corespunzatoare masinii detinute. Sa nu va surprinda ca o bara din plastic pentru o masina este mai ieftina decat vopsitul acesteia intr-o nuanta ca cea originala a masinii.

Alegerile trebuie insa facute responsabil. Wolcar recomanda la randul sau prudenta si alegerea furnizorului cu atentie la fiecare detaliu. Descoperiti si comparati ofertele de la Wolcar, in pagina oficiala vw-dezmembrari.ro.

Contact: wolcar@yahoo.ro

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult