Piața de jocuri de noroc din SUA atinge cote record

Piața de jocuri de noroc din SUA atinge cote record Data: 19 septembrie 2023   Ora: 18:16 Piața de jocuri de noroc din SUA atinge cote record

Veniturile din jocurile de noroc comerciale din SUA au atins un record în Trimestrul 2 al anului 2023, de 16,07 miliarde de dolari. Potrivit cifrelor furnizate de Asociația Americană de Jocuri (AGA), a fost al zecelea trimestru consecutiv pe creștere.

Progresul înregistrat a fost favorizat de legalizarea gamblingului online în mai multe state, ceea ce a făcut ca alte zeci de milioane de americani să aibă acces la cele mai bune sloturi online.

Venituri comerciale de 32,71 miliarde de dolari

Veniturile raportate au reprezentat o creștere de 8,1% față de veniturile totale din jocurile de noroc din SUA înregistrate în Trimestrul 2 din 2022. Totodată, T2 al anului curent este al doilea cu cele mai mari încasări din istoria industriei, doar T1 din acest an raportând o cifră mai mare.

În general, industria jocurilor de noroc din SUA a generat venituri comerciale de 32,71 miliarde de dolari pentru perioada de șase luni, în creștere cu 11,9% față de anul trecut.

Asociația Americană de Jocuri a estimat că rezultatele au condus la 7,28 miliarde de dolari în venituri fiscale din jocurile de noroc pentru guvernele de stat și locale, reprezentând o creștere cu 12,9% față de 2022. De asemenea, AGA a evidențiat că industria este pe cale să contribuie cu cel mai mare total în venituri fiscale din istoria sa.

Impact impresionat asupra comunităților

„În timp ce jocurile comerciale sunt pe drumul spre un al treilea an consecutiv fără precedent de venituri record, impactul de durată pe care îl avem asupra comunităților noastre prin această creștere record este și mai impresionant”, a spus președintele și CEO-ul AGA, Bill Miller.

Reprezentantul AGA a subliniat că jocurile de noroc offline au continuat să reprezinte peste trei sferturi din veniturile comerciale totale în timpul perioadei. Cu toate acestea, creșterea comparativ cu anul precedent a fost determinată în mare parte de creșterea sectorului de gambling online.

 

Veniturile din al doilea trimestru din sloturile, jocurile de masă și pariurile sportive terestre au fost de 12,38 miliarde de dolari, în creștere cu 0,9% față de 2022. Pe de altă parte, veniturile înregistrate din online au fost de 3,68 de miliarde de dolari, însemnând o creștere de 43,1% în raport cu perioada similară din 2022.

Principale direcții: lupta împotriva pariurilor ilegale și jocul responsabil

Așa cum spuneam, extinderea jocurilor de noroc online reglementate în noile state a fost motorul principal al plusului. În ultimul an, Kansas, Maryland, Massachusetts și Ohio au dat undă verde la jocurile online.

În T2 din 2023, veniturile combinate din pariuri sportive online și terestre au ajuns la 2,3 miliarde de dolari. Această cifră se traduce printr-o creștere de 56,6% față de anul precedent. Cu toate acestea, calendarul competițional mai sărac a făcut ca veniturile să fie mai scăzute decât cele din Trimestrul 1.

Între timp, segmentul de online a raportat o creștere cu 22,5% a veniturilor, suma generată fiind de 1,48 miliarde de dolari.

„Aceste rezultate sunt un indiciu clar că recuperarea noastră post-pandemie nu a fost o întâmplare: sectorul jocurilor de noroc continuă să prospere și, atunci când ne descurcăm bine, comunitățile noastre se descurcă bine.

Pentru a menține acest impuls, AGA va continua să coopteze mai mulți aliați în lupta noastră împotriva pieței ilegale, susținând jocul responsabil și construind un mediu de afaceri care să permită industriei noastre inovatoare să aducă divertisment de clasă mondială adulților din America”, a mai spus Bill Miller.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult